Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 28 Kasım 2022

Erdoğan, “Bugün karşımda gördüğüm heyecan, ihtişam, birlik, irade inşallah 2023’teki zaferimizin müjdecisidir”

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “İstanbul’un Sözü: Birlik, İrade, Zafer” programına katılarak altı çizilecek önemli açıklamalarda bulundu.

“Fatih’in yadigarı İstanbul’u 2053 vizyonuyla yeniden medeniyetimizin şahikasını yapmak için gece gündüz çalışan, mücadele eden her bir kardeşime şükranlarımı sunuyorum.” diyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, konuşmasının ardından sosyal medya hesaplarından peş peşe paylaşımlar yaptı.

Paylaşımında bugünkü buluşmadan duyduğu memnuniyeti dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bugün İstanbul’daki 32 bine yakın sandıkta görev alacak on binlerce AK Parti sevdalısıyla bir aradaydık.

Ülkemizde eşi benzeri olmadığına inandığım bu muhteşem toplantımız, Türkiye Yüzyılı seferberliğinin başladığını hem kendi teşkilatlarımıza hem tüm Türkiye’ye ilan etmiştir.

Kendimizden başlayarak halka halka bu seferberliği 85 milyonun tamamına yayacağız.

Haneyi, sokağı, sandığı, mahalleyi sıkı tuttuğumuzda, Allah’ın izniyle 2023 seçiminde tarihimizin en büyük zaferini elde etmemizin önüne kimse geçemez.

Bugün karşımda gördüğüm heyecan, ihtişam, birlik, irade inşallah 2023’teki zaferimizin müjdecisidir.

“Yarın değil hemen şimdi” diyerek İstanbul’un Sözü: Birlik, İrade, Zafer Programımızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.”

selyus