Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 12 Aralık 2020

Erdoğan, “CHP’de ve belediyelerindeki rezillikler buzdağının görünen kısmı!”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “CHP teşkilatlarındaki ve belediyelerindeki rezilliklerin buzdağının görünen kısmı olduğu anlaşılıyor. Derine inildikçe kim bilir neler çıkacak…”

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısına Dolmabahçe Ofisi’nden canlı bağlantıyla katıldı.

“Her tecavüzün hesabını, yürüttüğünüz her ihanet pazarlığının hesabını vereceksiniz”

Konuşmasında Cumhuriyet Halk Partisi’ndeki (CHP) taciz iddialarına da değinen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Can alıcı ve can sıkıcı konu, CHP’deki tecavüz, taciz, hırsızlık furyasıdır. Türkiye’nin ikinci büyük partisinin böyle yüz kızartıcı olayların yaşanmasından utanç duyuyoruz. Bu iddiaların araştırılıp, soruşturulması konusunda en küçük adım atmıyorlar. Bun konuda Sivil Toplum Kuruluşlarının büründüğü derin sessizlik de manidardır. Kılıçdaroğlu da parti teşkilatlarında ve belediyelerde ortaya çıkan vakalar konusunda tek kelime etmiyor. CHP teşkilatlarındaki ve belediyelerindeki rezilliklerin buzdağının görünen kısmı olduğu anlaşılıyor. Derine inildikçe kim bilir neler çıkacak… CHP yönetimi bu utanç bataklığına çıkıp temizlenmek yerine başka yola başvuruyor. Seçimlerin üzerinden iki yıl sonra eski yönetimleri suçlama kampanyası başlattı. CHP’li isimler için çıt çıkarmıyorlar. Tüm iddiaların muhataplarına sesleniyorum; her tecavüzün hesabını vereceksiniz. Yürüttüğünüz her ihanet pazarlığının hesabını vereceksiniz. Teşkilat ve belediyelerinizi terör örgütü mensuplarıyla doldurmanın hesabını vereceksiniz. Buradan CHP yönetimine sesleniyorum; genel merkezinden teşkilatlarına, belediyelerine kadar CHP’deki kepazeliklere bulaşmış kim varsa ipini pazara çıkaracaksınız. Yoksa bu ithamların gölgesi tüm CHP’nin üzerine çöker” dedi.

selyus