Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 9 Mayıs 2023

Erdoğan, “Hüseyin amca seni bu merdivenlerde yürütenlerden Pazar günü bir hesap sormamız lazım”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Büyük İstanbul Mitingi’ne katılmak için metronun merdivenlerini yürüyerek çıktığı görüntülerle gündeme gelen 85 yaşındaki Hüseyin Bayraktar’la bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Büyük İstanbul Mitingi’ne katılmak için metronun merdivenlerini yürüyerek çıktığı görüntülerle gündeme gelen 85 yaşındaki Hüseyin Bayraktar’la bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kırklareli, Edirne ve Tekirdağ mitingleri dönüşünde uçakta görüştüğü Hüseyin Bayraktar’a, “Hüseyin amca seni bu merdivenlerde yürütenlerden Pazar günü bir hesap sormamız lazım” dedi. “Biz bunları benim Hüseyin amcalarımı böyle yaya yürütsünler diye yapmadık” diyen Erdoğan, “Her ne kadar onlar seni o yürüyen merdivenlerden çıkarmadılarsa da sen yine de o merdivenlerden çıkmayı başardın” diye konuştu.

Hüseyin Bayraktar ise, “Allah seni başımızdan eksik etmesin. Dualarımız sizinle. Memleketimize iyi hizmetler ediyorsunuz. Çok koşturuyorsun. Memleketimiz senin sayende şahlandı” dedi.

Hüseyin Bayraktar’ın kendisini evine davet etmesi üzerine ise Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Şu seçimi bir atlatalım hayırlısıyla, inşallah ondan sonra buluşuruz” diye karşılık verdi.

selyus