Hüseyin YELKENCİ

İstanbul’dan Yansıyanlar

ERDOĞAN TOGG OLMAYA BAŞLADI!

Türkiye’de 20 yıldır iktidar da olan ve bu süre zarfında önemli icraatları sergileyerek milletimize ferah bir yaşam sağlayan AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, son 3-4 yıldır hasıl olan ekonomik sıkıntılara karşı bir dizi önlemler alarak zorlukların üstesinden gelmeye çalışsa da enflasyonu durduramıyor.

Pandeminin etkisiyle tüm dünyada hala sıkıntıların devam ettiği bir süreçte Türkiye’de resmi enflasyon yüzde 80’in üstünde vatandaşın hissettiği enflasyon ise yüzde 150’ler bandında…

Konuşmalarından anlaşılacağı üzere enflasyonu indirmeye kararlı görünen Cumhurbaşkanı Erdoğan, diğer taraftan tarihi projelere imza atmaya devam ediyor.

Erdoğan, AK Parti’nin “Türkiye Yüzyılı” Tanıtım Toplantısı’nda açıklamalarda bulunarak cumhuriyetin yeni yüzyılına güçlü bir başlangıç yapmak istediklerini dile getirdi.

Sonraki gün ise TOGG Gemlik Kampüsü’nde yerli ve milli aracımızı banttan indiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “TOGG, Avrupa’nın yollarına girdiği zaman ciddi manada tutuşacaklar. ‘Çılgın Türkler geliyor’ diyecekler” dedi.

İstanbul Takipte Haber Sitesi olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu sözlerine Avrupalıların “Erdoğan TOGG (çok) olmaya başladı!” diyeceklerini ekleyelim.

Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerine 7-8 ay gibi bir yıldan az sürenin kaldığı dönem içinde Erdoğan, yılbaşında askeri ücrete yüzde 60-70, emeklilere de yüzde 50’nin üstünde zam yaptığında seçimleri 4-5 ay önceden göğüslemiş olur…

Son sözüm: seçimler gelip geçici, iktidar da kimin olacağından daha önemli olan güçlü bir Türkiye ve milletimizin maddi manevi huzurudur. Kalın sağlıcakla…

selyus