Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 1 Kasım 2020

Erdoğan ve AK Parti düşmanı Merdan Yanardağ sonunda kinin de boğulacak!

CHP ve HDP yandaşı Tele 1’in Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ’ın canlı yayındaki ‘deprem’ provokasyonu, CHP’li İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in itiraf niteliği taşıyan ‘bizi durduran bir şey yok’ cevabına takıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti düşmanı Merdan Yanardağ sonunda kininde boğulacak!

MERDAN YANARDAĞ’DAN İFTİRA DOLU SORU!

Merdan Yanardağ, “Merkezi iktidar tarafından kentsel dönüşüm projesi geciktirildi eleştirileri yoğun olarak yapılıyor. İzmir’de binaların dayanıklı hale getirilmesi, gecekondu bölgelerinin ıslahı yada dönüştürülmesi konusunda merkezi iktidar gerekli desteği sağlıyor mu, sağlamıyor mu? Durum nedir? Engellediğine dair bizim de haberlerimiz gibi var, tablo nedir!

TUNÇ SOYER, “MERKEZİ İKTİDARIN BİZİ DURDURDUĞU BİR ŞEY YOK”

Başkan Soyer, “Bu konuda attığımız adımlar var, yaptığımız çalışmalar var. Ege mahallesinde uzun süredir beklenen kentsel dönüşüm çalışması için ihale yapmıştık, o ihale sonuçlandı. Ve bir ay içinde yer teslimi yapılarak Ege mahallesinde kentsel dönüşüm başlayacak. Onun dışında örnek köydeki devam ediyor. 3. ve 4. etapları için yine ihaleye çıkacak. Yani şu anda bizi durduran bir şey yok. Biz yoğun bir şekilde kentsel dönüşümü başlatıyoruz.”

selyus