Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 11 Ocak 2019

Kağıthane’nin AK Kadınları grup toplantısında

AK Parti Kağıthane İlçe Kadın Kolları, Başkan Meryem Karaköse’nin öncülüğünde Ankara’ya giderek AK Parti Grup Toplantısına katıldı ve daha sonra Gazı Meclisi gezdiler. Ardından AK Parti Genel merkeze giderek Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Selva Çam’ı ziyaret ettiler.

AK Parti Kâğıthane İlçe Kadın Kolları’ndan Ankara çıkarması. İlçe Kadın Kolları Başkanı Meryem Karaköse, teşkilatıyla birlikte bir takım ziyaretlerde bulunmak ve Türkiye Büyük Millet Meclisi AK Parti Grup Toplantısına katılmak için Ankara’ya gittiler.

Grup toplantısında Genel Başkan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşmalarını dinleyen Kağıthane Kadın teşkilatları, zaman zaman tezahürat yaparak salonun havasını değiştirdiler. Kadınlar, defalarca yaptıkları tezahüratlarla şartlar ne olursa olsun daima senin yanındayız demek istediler.

Ve böylelikle meclisteki AK Parti Grup Toplantısı bir kez daha Kağıthane kadın teşkilatlarının güçlü sesleriyle inledi.

Kadın teşkilatları daha sonra Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Selva Çam’ı AK Parti Genel Merkez binasında ziyaret edip 2019 yerel seçimleri hakkında istişarelerde bulundular.

Başkan Lütfiye Selva Çam, Kâğıthane Kadın Kollarının grup toplantısındaki yaptıkları tezahüratlardan dolayı çok etkilendiğini, kadınların demokrasinin güçlü sesi olduğunu bundan ve yaptıkları özverili çalışmalardan dolayı Başkan Meryem Karaköse nezdinde tüm teşkilatta teşekkür etti.

Başkan Çam, en kısa zamanda Kağıthane Kadın Kollarını ziyaret edeceğini ifade etti.

Başkan Karaköse ekibi daha sonra Kağıthane İlçesi’nden sorumlu Milletvekili Şirin Ünal’la görüşüp ilçedeki çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulundular ve günün sonunda da Gazi meclisini dolaştılar. Haber: Gül KÖKEL

 

selyus