Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 15 Ağustos 2022

Erdoğan’dan AK Parti paylaşımı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti’nin 21’inci kuruluş yıldönümü dolayısıyla paylaşımda bulundu.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla AK Parti’nin 21’inci kuruluş yıldönümünü kutladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, paylaşımında şu sözlere yer verdi:

“14 Ağustos 2001’de hangi heyecanla yola çıktıysak bugün de aynı heyecanı yüreğimizde taşıyoruz. Gönülleri fethetmek, kalpleri kazanmak için aynı kararlılıkla yolumuzda yürüyoruz. Türkiye’ye hizmet davamızdan asla geri adım atmadık, atmayacağız. Nice yıllara…”

KUTLAMA MESAJLARI PEŞ PEŞE GELDİ

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay da “Bugünden sonra Türkiye’mizde artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak diyeli tam 21 yıl oldu” dedi. Oktay, “Bir olduk, iri olduk, diri olduk, 21 olduk” sözleriyle AK Parti’nin kuruluş yıl dönümünü kutladı.

Meclis Başkanı Mustafa Şentop, mesajında “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde güçlü ve büyük Türkiye idealine 21 yıldır omuz veren AK Parti’nin kuruluş yıl dönümünü tebrik ediyorum” dedi.

Bir kutlama mesajı da AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş’tan geldi.Kurtulmuş, “Tüm Türkiye’nin partisi AK Parti’mizle nice yıllara” dedi.

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, “21 yıldır inandığımız yolda yürüyor, milletimizin hizmetkarı olmaktan gurur duyuyoruz” sözleriyle kutladı 21’inci kuruluş yıl dönümünü. Türkiye gazetesi

 

selyus