Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 14 Mart 2021

Ersoy Özbek’ten CHP ve yandaşlarının yalanları konusunda önemli uyarılar

AK Parti Üsküdar’ın tecrübeli siyasetçilerinden 6. Dönem İlçe Başkan Yardımcısı Ersoy Özbek, CHP ve yandaş medyalarını eleştirdi.

İstanbul Takipte Haber Sitesi’ne önemli açıklamalarda bulunan Özbek konuşmasında: “CHP ve yandaşları sürekli kurgu haberler yaparak hem AK partinin hizmetlerini perdelemekte hem de kamuoyunu ciddi şekilde yanıltmaktadırlar.

Malumunuzun olduğu gibi Osmanlının son dönemlerinde ciddi bir yalan ve karalama ile merhum Abdülhamit Han’ın yaptığı ıslahatları ve düzenlemeleri çarpıtmışlardı.

Ve mülayim insanı Kızıl Sultan diye tanıtmışlardı. Dolayısı ile geçmiş geleceğe ışık tutar ve tarih tekerrürden ibarettir düsturları ile baktığımızda da, bugün aynı senaryo oynanıyor. CHP ve aveneleri ile dışardaki üst akıl birlikte AK Parti ve Cumhur İttifakının tüm hizmetlerini yalanları ile örtmeye, perdelemeye çalışıyor. Bu işbirlikçiler, çamur at tutmazsa da izi kalır mantığı ile sürekli ve peş peşe yalan haberler üretiyorlar. Bir başka deyişle kamuoyunu yalan ve asılsız haberlere boğuyorlar.

Hem dinimizin, hem de Türk-İslam kültürünün ortak bir deyişi “Yılandan korkmam yalandan korktuğum kadar” sözünü üretmiştir.

Netice-i kelam iktidar ve ortakları bu yalanlar karşısında ciddi tedbirler alınmaz ise 2023’te bizi yenmeleri içten bile değil. Çükü çok ciddi bir genç seçmen kitlesi oy kullanacak ve o gençler bu CHP’nin ve avenelerinin nasıl yalanlar üretebildikleri konusunda tecrübe sahibi değiller. Dolayısı ile Gazi Meclis yalan habere, özellikle kurgulanarak planlanarak yapılan yalan haberlere indirimsiz hapis cezası getirmeli. Ve bu yalancılığın önünü almalıdır.”

selyus