Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 13 Ocak 2019

Eskişehir İlçe Belediye Başkan adayları belli oldu

AK Parti MKYK Üyesi ve İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş, Cumhur İttifakı’nın 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri için Eskişehir’in ilçe belediye başkan adaylarını açıkladı.

Eskişehir’de yerel seçimler için belediye başkan adaylarını kesinleştiren Cumhur İttifakı adaylarını tanıttı. Eskişehir Yenikent Spor Salonu’nda düzenlenen aday tanıtım toplantısına AK Parti MKYK üyesi Mustafa Ataş, AK Parti Eskişehir Milletvekilleri Nabi Avcı ile Emine Nur Günay ve çok sayıda partili katıldı. Yerel seçimlerdeki adayları ise AK Parti İstanbul Milletvekili ve MKYK Üyesi Mustafa Ataş açıkladı. Çifteler ve Mihalıççık ilçelerinin adayları MHP’den Kadir Bıyık ile Ali Yörük oldu.


Aday tanıtımında AK Parti’nin girdiği her seçimden başarıyla çıktığını belirten Mustafa Ataş, “Birtakım kirli ittifaklarla aynı masa etrafında oturmayacak zihniyetteki insanlar, ülke, AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan düşmanlığı noktasında kirli bir ittifak yapmak suretiyle bu ülkenin önünü kesme gayreti içindeler ama ben inanıyorum ki 7 Ağustos 2016’da Yenikapı’da, bugün Cumhur İttifakı’nın önemli aktörlerinden birisi olan Milliyetçi Hareket Partisinin Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin o günkü duruşuyla başlayan ve 24 Haziran’daki Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde devam eden ittifakın, 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri’nde de sürdü. Bu ittifak inanıyorum ki ülkemizin ve milletimizin bekası için çok hayırlı bir kapıyı aralayacaktır” dedi.
İL VE İLÇE ADAYLARI
Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burhan Sakallı’nında hazır bulunduğu ilçelerde: “Alpu’da Rafet Demirtaş, Beylikova’da Özkan Alp, Çifteler’de Kadir Bıyık, Günyüzü’nde Menderes Durgut, Han’da Vedat Çeliker, İnönü’de Kadir Bozkurt, Mahmudiye’de Mustafa Arslan, Mihalgazi’de Zeynep Akgün, Mihalıççık’ta Ali Yörük, Sarıcakaya’da Hüseyin Çam, Seyitgazi’de Hasan Kalın, Sivrihisar’da Hamid Yüzügüllü, merkez ilçeler Tepebaşı’nda Hasan Tuç ve Odunpazarı’nda ise Volkan Doğan belediye başkan adayı gösterildi.

selyus