Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 10 Aralık 2018

Fatma Yücel, Tuzla halkını mecliste temsil etmek istiyor

AK Parti Tuzla teşkilatlarının sevilen kadın siyasetçisi Fatma Yücel, AK Parti Tuzla İlçe Başkanlığına giderek Tuzla Belediye Meclis Üyeliği için müracaat etti. Uzun yıllar Tuzla teşkilatlarında hep dava bilinciyle görev yapan Yücel, yeniden sevdalısı olduğu partisi için mecliste görev almak istiyor…

Müracaatıyla ilgili kısa bir açıklama yapan Fatma Yücel, “Meclis Üyesi listesine gireyim ya da girmeyeyim, ben 29 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimlerinde partim için sahada terimin son damlasına kadar çalışacağım. Burada benim meclis üyesi olmamdan daha önemli partimizin kazanmasıdır” dedi.

FATMA YÜCEL KİMDİR?

Fatma Yücel, 1978 yılında Sakarya Karasu’da doğdu. Orman Muhafaza Memuru Abdullah Açıcı ve Zühre Açıcı’nın 3 çocuğundan en büyüğü olan Fatma Yücel, eğitimini Karasu’da tamamladı. 2005 yılından beri Tuzla’da ikamet eden Yücel, Tuzla Sakaryalılar Derneği Üyesi ve Kadın Kolları Başkanlığı yaptı.

10 yıl önce AK parti Tuzla İlçe Kadın Kolları Yönetimi ile siyaset başlayan Yücel, daha sonraki yıllarda teşkilat içinde aktif olarak önemli görevlerde bulundu. Yücel, evli 2 çocuk annesidir.

selyus