Ana Sayfa KÜLTÜR-SANAT 10 Aralık 2018

Çekmeköy 2023 Dergisine anlamlı ödül

Çekmeköy Belediyesi tarafından yayımlanan Çekmeköy 2023 dergisi, magazinn.com ödüllerinde ‘Yılın En İyi Yaşam Dergisi’ ödülünü aldı.

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’ın imtiyaz sahibi olduğu Çekmeköy 2023 dergisi, magazinn.com’un Medya ve Sanat Ödülleri kapsamında Yılın En İyi Sosyal Yaşam Dergisi ödülüne layık görüldü. 1 milyon 856 bin 274 tekil kişinin katıldığı dijital anketle belirlenen kategori birincileri, 3 Aralık akşamı Torun Center’da düzenlenen törende ödüllerini aldı.

Dilay Korkmaz ile Onur Kırış’ın sunduğu geceye Mustafa Sandal, Gülben Ergen, Ezgi Mola, Murat Yıldırım, Iman Elbani, Koray Avcı, Tuğçe Kandemir, Emina Jahovic, Edis, İlyas Yalçıntaş, Emre Kaya, Anıl Çelik, Oya Başar, Çağla Şıkel, Ersin Düzen, Eypio ve Cem Öğretir gibi birçok isim katıldı.

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, “4 yıldır yayın hayatını sürdüren dergimiz, 81 ilde okurlarıyla buluşuyor. Her ay özel konular ve konuklarla çıkardığımız dergimizde; tarih, kültür, sanat, spor ve daha birçok konuyu ele alıyor; okurlarımızla bu konularda bilgi paylaşımında bulunuyoruz. 4 yıldır emek verdiğimiz bu çalışmamızın bu ödülle taçlandırılması bizleri çok mutlu etti ve önümüzdeki sayılar için motivasyonumuzu artırdı. Emeği geçen ve bizi bu ödüle layık gören herkese çok teşekkür ederiz” dedi.

selyus