Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 23 Haziran 2016

Geleceğin Yıldızları Külliyede

AK Parti’de geleceğin yıldızları gözüyle bakılan ve yaptıkları kolektif çalışmalarla 81 vilayetteki gençlere örnek olan AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Melih Ecertaş ile başkan yardımcıları, AK Parti Kurucu Genel Başkanı, Cumhurbaşkanı ve Dünya Lideri Recep Tayyip Erdoğan’ı ziyaret ettiler.

AK Parti’de geleceğin yıldızları gözüyle bakılan ve yaptıkları kolektif çalışmalarla 81 vilayetteki gençler örnek olan AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Melih Ecertaş ve başkan yardımcıları, AK Parti Kurucu Genel Başkanı, Cumhurbaşkanı ve Dünya Lideri Recep Tayyip Erdoğan’ı ziyaret ettiler. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleşen ziyarette Başkan Ecertaş Türkiye genelinde yürüttükleri önemli çalışmalar ve projeler hakkına Cumhurbaşkanı Erdoğan’a bilgi verdi.

AK Parti Kurucu Genel Başkanı, Cumhurbaşkanı ve Dünya Lideri Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Melih Ecertaş ve başkan yardımcılarını yaptıkları başarılı çalışmalardan dolayı tebrik etti. 

selyus