Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 8 Mart 2021

Gelecek Partisi ilçe kongresinde Divan Kurulu’nun tamamı kadınlardan oluştu

Gelecek Partisi Pendik İlçe Kongresinde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü sebebiyle Kongre sürecini yürüten Kongre Divan Kurulunun tamamı kadın üyelerden oluştu.

Pandemi nedeniyle yarım kalan ilçe kongrelerine tekrar başlayan Gelecek Partisi, Pendik İlçe Başkanlığı 1. Olağan Kongresi’ni 8 Mart 2021 tarihinde Pendik Ada Tesislerinde gerçekleştirdi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Profesör Doktor Ahmet Davutoğlu ve eşi Sare Davutoğlu hanımefendi, Genel Merkez Teşkilat Başkanı Doktor Selim Temurci, İl Başkanı Avukat İsa Mesih Şahin’in katılımlarıyla yoğun ve coşkulu geçen kongreye ayrıca önde gelen STK Temsilcileri, diğer siyasi parti liderleri ve bölge vatandaşları da ilgi gösterdi.

Kongre’de dikkat çeken en önemli husus 8 Mart Dünya Kadınlar Günü sebebiyle Kongre sürecini yürüten ve Başkanlığını İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Perihan Toğay’ın yaptığı Divan Kurulunun tamamı kadın üyelerden oluştu. Kadınların son dönemde yaşadığı ayrımcılığa karşı önemli bir farkındalık içeren bu jest katılımcıların da takdirlerini topladı. Kongrede İstanbul’un en genç Siyasi Parti İlçe Başkanı olarak Ömer Keleş tekrardan seçilerek güven tazeledi.

selyus