Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 10 Şubat 2018

Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş’tan Baki Kurt’a vefa plaketi

AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanlığı, teşkilatlarda bugüne kadar görev alan partilileri vefa buluşmasında bir araya geldiği gecede partisine emeği geçenlere teşekkür plaketi takdim edildi.

Bu anlamda AK Parti Nurhak eski İlçe Başkanı Baki Kurt’a 2 dönem başarıyla yürüttüğü ilçe başkanlığı görevi sırasında verdiği emeklerden dolayı ve kutlu davasının bayrağını hep yükseklerde tuttuğu için vefa plaketi verildi.

Plaketini Teşkilatlanmadan Sorumlu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş’ın elinden alan Baki Kurt, “İçinde bulunmaktan gurur duyduğum, yöneticisi olmaktan onur duyduğum, ilçe başkanlığı dönemimde bir an bile zaafa düşmediğim, partim, AK Parti Genel Başkan Yardımcımız, Teşkilat Başkanımız sayın Mustafa Ataş bey bugüne kadar vermiş olduğum hizmetlerden dolayı bizleri plaketle onurlandırdı. Ben buradan bir kez daha Genel Başkanımız Cumhur başkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Genel Başkan Yardımcılarımıza, bakanlarımıza, milletvekillerimize, il ve ilçe teşkilâtlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

selyus