Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 10 Şubat 2018

AK Parti Kahramanmaraş teşkilatlarından coşkulu vefa buluşması

AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanlığı, teşkilatlarda bugüne kadar görev alan partilileri vefa buluşmasında bir araya getirdi. Yoğun katılımla gerçekleşen toplantıya AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Hayati Yazıcı, Mustafa Ataş, Mahir Ünal, Erol Kaya ve milletvekilleri katıldı.

AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ahmet Özdemir’in öncülüğünde 9 Şubat Cuma günü düzenlenen “Vefa Yemeği” duygulu anlara sahne oldu.

AK Parti’de çeşitli kademelerde görev yapmış, partiye emek vermiş partililer ve şu anda görev yapan teşkilat mensuplarının katıldığı gecede Genel Başkan Yardımcıları Hayati Yazıcı, Mustafa Ataş, Mahir Ünal ve Erol Kaya birer konuşma yaptılar.

ATAŞ, EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Yoğun programına rağmen vefa buluşmasına katılan Teşkilatlanmadan Sorumlu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, “Kahramanmaraş İl Başkanlığımızın düzenlediği, partimizin kuruluşundan bu güne kadar partimizde görev yapan arkadaşlarımızın davet edildiği ‘Vefa Gecesi’ne katıldık. Emeği geçen ve katılım sağlayan herkese teşekkür ederim” dedi.

“BİZİ GÜÇLÜ KILAN, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZDİR”

Kahramanmaraş teşkilatlarına seslenen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, “Kahramanmaraş İl Başkanlığımızın düzenlediği ‘Vefa Gecesi’nde partimizin kuruluşundan bugüne emek veren kıymetli dava arkadaşlarımızla bir araya geldik. Bizi güçlü kılan, birlik ve beraberliğimizdir” diye konuştu.

“BİZ BÜYÜK VE GÜÇLÜ BİR AİLEYİZ”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, “AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanlığımızın düzenlediği vefa programına katıldık. Partimizin kuruluşundan bu yana teşkilatımızda yer alan kıymetli yol arkadaşlarımızla bir araya geldik. Biz büyük ve güçlü bir aileyiz. Teşkilatımızdan kuruluşundan bu yana emeği geçen herkesten Allah razı olsun.”

SİYASET, VİZYON VE VEFA ÜZERİNE İNŞA EDİLİR

Gecede söz alan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, “Siyaset, Vizyon ve Vefa üzerine inşa edilir. AK Parti, Türkiye için Vizyonu, tüm değerlerine Vefası olan partinin adıdır. Kahramanmaraş teşkilatımızın vefa yemeğine katıldık. Partimize bugüne kadar emeği geçen bütün kardeşlerimize ve bu anlamlı geceyi organize edenlere teşekkür ediyorum”

selyus