Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 30 Haziran 2017

Güneş kremleri Aykurt Nuhoğlu’ndan..!!

Yürüyenlere 3000 kişilik yemek, çay-su hizmetlerini, TV yayınını hizmeti veren Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu, “Bunlardan başka şapka, tişört, koruma faktörü yüksek güneş kremi ve kola takılan sinek ilacı sağladık” dedi.

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Yalçın Bayer, 30 Temmuz tarihli yazısının bir bölümünde Kadıköylüleri yakından ilgilendiren çok önemli bir ayrıntıya dikkat çekeceğiz. Bayer’in yazdığına bakılırsa Kadıköy Belediyesi bütçesini yollara akıtmış. Devletten izinsiz yapılan korsan yürüyüşe destek veren resmi kurum Kadıköy Belediyesi’ni İçişleri Bakanlığı’na şikayet ediyoruz. Bakın Yalçın Bayer köşesinden neler yazmış. Ben demiyorum, bunlarla aynı zihniyette olan köşe yazarı Bayer diyor belediyenin yaptıklarını..!!

Kadıköy Belediyesi tarafından, korsan yürüyenlere çorba, tas kebap, kızarmış patates, pilav, suböreği ve yoğurttan oluşan 3000 kişilik yemek, çay-su hizmeti verildi. 

Kadıköylüler için çivi dahi çakmayan Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu, sözde adalet yürüyüşünde yollara dökülen Tayyip Erdoğan, Hükumet ve AK Parti düşmanlarına yaptığı hizmette bir kuş sütü eksik.

Yalçın Bayer’ın köşe yazısında: “Dün Kadıköy Belediyesi ‘zenginliği’ ile yürüyüşleri ferahlattı. 3000 kişilik yemeği, çay-su hizmetlerini, TV yayınını Kadıköy Belediyesi üstlenmişti. Mönü; çorba, tas kebap, kızarmış patates, pilav, suböreği ve yoğurttan oluşuyordu.” diyor.

Bayer’in saydıklarının eksik olduğunu gören Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu, “Bunlardan başka şapka, tişört, koruma faktörü yüksek güneş kremi ve kola takılan sinek ilacı sağladık” dedi. Bir Kadıköylü olarak Hüseyin Sağ “Veli Ağababa ve bu iki arkadaşımız on numara hizmet veriyorlar. Kadıköy bir numara” dedi.

“SURVİVOR’DAKİLER SENDEN DAHA DEVRİMCİ”

Bu skandal konuyla ilgili bir açıklama yapan Kadıköy Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Ömer Şahan, “Survivor’dakiler senden daha devrimci. Hem eylem yap, hem de sinek ilacından güneş kremine kadar Kadıköy halkının parasından harca. Bunla, 2019 da adaylığı garantileme çabaları gibi geliyor. Kadıköy’e be Kadıköylüye ihanet ediyorsun Nuhoğlu. Darbede tankın önüne çıkan Kadıköy hakkını sen yalnız bıraktın demokrasi anlayışınız içler açısı..” diye konuştu.

 

selyus