Ana Sayfa YAŞAM 30 Haziran 2017

Üsküdarlı, gençlerin evet diyeceği yeni bir mekan, yeni bir heyecan!

Üsküdar Belediyesi Evlendirme Dairesi, 1 Temmuz itibariyle yeni yerinde hizmet vermeye başlıyor. Böylelikle Üsküdarlı, gençlerin evet diyeceği yeni bir mekan, yeni bir heyecan başlıyor!

Üsküdar Belediyesi yeni hizmet binasına taşınan evlendirme dairesinde Temmuz ayı itibariyle hem nikahlar kıyılacak hem de nikah işlemleri yapılacak.

Üsküdar Belediyesinin yapımı tamamlanan yeni evlendirme dairesi 450 kişilik iki ayrı salonu, takı alanları, bay-bayan mescitleri ve lavaboları, ücretsiz otoparkı ile yeni yerinde vatandaşlara hizmet verecek.‘’ÜSKÜDARIMIZIN GÖZÜ AYDIN’’

Yeni evlendirme dairesinin bütün olanaklarıyla Üsküdar’a yakışır bir hale geldiğini vurgulayan Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, ’’Üsküdarımızın gözü aydın,  evlendirme dairesi artık yeni yerinde hizmete başlıyor. Yeni yerinde, bütün olanaklarıyla Üsküdar’a yakışır şekilde vatandaşlarımıza hizmet edecek. Vatandaşlarımızın mutluluğa ilk adımı atacakları Üsküdar Evlendirme Dairesini; 450 kişilik iki ayrı salonu, ücretsiz otoparkı, mescitleri, takı alanları ile en özel günlerini kusursuz geçirmelerini sağlayacak şekilde hazırladık. Herkese hayırlı uğurlu olsun’’ dedi.

Vatandaşların 1 Temmuz’dan itibaren nikah işlemleri için Üsküdar Belediyesi hizmet binası içinde bulunan evlendirme dairesine müracaat etmeleri gerekmektedir.

selyus