Haramzade Battal İlgezdi!!!

Ataşehir Belediyesi’nin eski Belediye Başkanı Battal İlgezdi ile ilgili ağıt ithamlarda bulunan TBMM AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş, “Buradan bir çağrıda bulundum Cumhuriyet Halk Partisi Yönetimine; ‘Bu iddiaları araştırın, gereğini yapın diye!’ Tek ses çıkmadı. Peki bu ‘haramzade’yi niye koruyorsunuz? Bu bir haramzade değil mi? Bu haramzade ile alakalı bir disiplin gerçekleştirdiniz? Hayır!”

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde 2019 Yılı Merkezi Hükümet Bütçesi’nin tümü üzerine yapılan konuşmalarda zaman zaman tartışmalar çıkıyor. CHP’liler tarafından yapılan sataşmalara cevap veren TBMM AK Parti Grup Başkanvekili, İstanbul Milletvekili Mehmet Muş, “Ataşehir Belediyesi’nin eski Belediye Başkanı Battal İlgezdi için ‘haramzade’ dedi.

BU ‘HARAMZADE’Yİ NİYE KORUYORSUNUZ?

Mehmet Muş, “Şuan ki Ataşehir Belediye Başkanı 10 ay ceza aldı. Neden ceza aldı? İhaleye fesat karıştırmaktan. Bir önceki belediye başkanı görevden uzaklaştırıldı. Onla alakalı pek çok iddiayı buradan açıkladım. Ve buradan bir çağrıda bulundum Cumhuriyet Halk Partisi Yönetimine; ‘Bu iddiaları araştırın, gereğini yapın diye!’ Tek ses çıkmadı. Peki bu ‘haramzade’yi niye koruyorsunuz? Bu bir haramzade değil mi? Bu haramzade ile alakalı bir disiplin gerçekleştirdiniz? Hayır! Ama sayın Kılıçdaroğlu’na karşı çıkan, koltuğuna aday olan anında disipline sevk edilip partiden ihraç ediliyor. Demokrasi anlaşılışları da bu!” dedi.

selyus