Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 28 Nisan 2015

Hasan Can’ın önemli konukları

AK Parti İstanbul İl Başkanı Dr. Selim Temurci, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Enver Sedat Çakıroğlu ve milletvekili adayları Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Atakent Mahallesi’nde bulunan Ümraniye Seçim Koordinasyon Merkezi(SKM) açılışı önemli isimlerin ve birçok vatandaşın katılımıyla gerçekleştirildi. SKM açılışını gerçekleştiren Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, AK Parti İstanbul İl Başkanı Dr. Selim Temurci, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Enver Sedat Çakıroğlu, milletvekili adayları, İlçe Başkan Yardımcıları ve yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş daha sonra, Sondurak’ta bulunan ‘Seçim Kafe’de toplandı ve Alemdağ Caddesi’nden Ümraniye Meydanı’na kadar ‘Sevgi Yürüyüşü’ gerçekleştirdi. Yürüyüşün sonunda, protokol üyeleri Ümraniye Meydanı’nda vatandaşların sevgi gösterileriyle karşılandı. Meydanda gerçekleştirilen konuşmaların ardından İl Başkanı Temurci, Belediye Başkanı Topbaş, İlçe Başkanı Çakıroğlu, İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayları, AK Parti Ümraniye İlçe Başkan Yardımcıları, yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyeleri Ümraniye Belediyesi’ne geçerek, Başkan Hasan Can’ı makamında ziyaret etti. Gerçekleşen görüşmede, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları da hazır bulundu.

Başkan Hasan Can, konuklarına nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek; milletvekili adaylarına 7 Haziran’da yapılacak olan seçimlerde başarılar diledi.

İl Başkanı Temurci ve beraberindekiler de Başkan Hasan Can’a konukseverliğinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, kendisine teşekkürlerini sundular.

Etiketler:
selyus