Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 28 Nisan 2015

Şebnem Koçakelçi halkın içinde

O bir Bingöllü, o bir halkın içinde ayrılmayan Bingöl’ün özbe öz evladı, o, güleryüzlü ve sıcakkanlı duruşu olan Bingöl 1. sıra Milletvekili Adayı Şebnem Koçakelçi.

 

Bingöl, özbe öz evladını bağrına bastı. Kentin tanınmış saygın ismi Rahmetli Abdürrezzak Koçakelçi`nin kızı olan Şebnem Koçakelçi, lise yıllarına kadar Bingöl’de ikamet etti. İstanbul Maltepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümünü bitiren, işletme (MBA) yüksek lisans eğitimine devam eden Koçakelçi, siyasete AK Parti Kadıköy İlçe Gençlik Kolları ile atıldı. İlçe Gençlik Kolları Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan, Ataşehir İlçesi’nin kurulmasıyla AK Parti Kurucu İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği yapan Şebnem Koçakelçi, İstanbul aday adaylığı sürecinin ardından genel merkezin taktiri ile Bingöl 1. sıradan Milletvekili adayı olarak ismi açıklandı. AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi olduğu yıllarda çalışkanlığı ve siyasi tecrübesiyle İstanbul’da gerçekleşen önemli icraatlar da yer alan, güler yüzlü ve sıcakkanlılığıyla da İstanbul’da iz bırakan Bingöl Milletvekili Adayı Şebnem Koçakelçi, aynı duruşunu doğduğu memleketinde devam ettiriyor.

Koçakelçi, hem beden dilini, hem ses tonunu hem de konuşacağı kelimeleri çok iyi seçerek üst düzey prezantabl bir aday olduğunu gösteriyor. Sahaya da hakim olan ve 11 yıllık siyasi tecrübesiyle Bingöl Teşkilatına önemli katkı veren Şebnem Koçakelçi, fevkalade bir seçim süreci yürütüyor.

Çalışma hayatına Gen-Pa Holding pazarlama departmanında başlayan, Bingöl, Kocaeli ve İstanbul`da faaliyet gösteren aile şirketlerinde genel müdür yardımcılığının ardından halen genel müdür olarak devam eden Şebnem Koçakelçi, KADEM, MTTB, Dünya Yetimler Vakfı gibi çeşitli sivil toplum kuruluşlarında çalışmalarda bulunmaktadır.

Etiketler:
selyus