Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 5 Eylül 2015

Hasan Turan aday adayı

Giresun Federasyonu Başkanı Hasan Turan, AK Parti’den 26. dönem için Giresun ile İstanbul aday adayı dilekçesini İstanbul İl Başkanlığına verdi.

Giresun Federasyonu Başkanı Hasan Turan, 26. dönem milletvekilliği genel seçimlerinde AK Parti’den milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis üyeliğinden istifa ederek 25. dönem milletvekilliği seçimlerinde AK Parti’den aday adayı olan Turan, 26. dönem için Giresun ve İstanbul aday adayı olduğunu ve dilekçesini İstanbul İl Başkanlığına verdi.

Hasan Turan, “Aslında bu talep benden gelmiş değil, Giresun sevdalısı dostlarımız bana ‘sen bu enerjini, organizasyon ve yönetim kabiliyetini Giresun için kullanmalısın’ diye teşvik ettiler, açık destek verdiler. Ayrıca bu konuda yoğun bir kamuoyu baskısı vardı. Bu, hemşerilerimizin her kesiminden gelen toplumsal bir talepti, geri çeviremezdim.’’

Bugüne kadar kendisi için herhangi bir görev tanımlaması yapmadığını da söyleyen Turan, “Hemşehrilerim beni nerede görmek istiyorlarsa ben orada olmaya çalıştım. Giresun cemiyetlerinde elimden geldiğince amasız ve ancaksız yıllardır hizmet verdim. Giresun’un tüm bölgeleriyle, İstanbul’daki bütün STK ve toplum temsilcileriyle sağlıklı ilişkilerim var. Biz toplumumuzu iyi tanıyor onlarda bizi çok iyi biliyorlar. İlimize, ülkemize ve milletimize hizmet için çıktığım bu yolda, bütün arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Ülkemizin, Giresun’umuzun ve hemşehrilerimin daha müreffeh yarınlara taşınmasına elimden geldiğince katkı sunmak için aday oldum. Sonuç nasıl tecelli eder bilemem. Takdir Allahın taltif yöneticilerimizin” dedi.

kaynak: iha

selyus