Haydar Ali Yıldız, “Beyoğlu’nda siyaset yapmak büyük bir bahtiyarlıktır”

AK Parti Beyoğlu Belediye Başkan Adayı Haydar Ali Yıldız, “Beyoğlu AK Parti hareketinin doğum yeridir. Kasımpaşalı Recep Tayyip Erdoğan’ın bu kutlu yürüyüşe başladığı yerdir Beyoğlu… Beyoğlu’nda siyaset yapmak, Beyoğlu’nda yaşıyor olmak inanın bu ülkede siyasette de, ticarette de, kültürel faaliyette de, Sivil Toplum anlamında da büyük bir bahtiyarlıktır” dedi.

AK Parti Beyoğlu İlçe Başkanlığının düzenlediği “Beyoğlu Buluşmaları”na yoğun katılım oldu. İlçe Başkanı Harun Muş’un ev sahipliğinde gerçekleşen buluşmaya AK Parti Beyoğlu Belediye Başkan Adayı Haydar Ali Yıldız, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Belediye Meclis Üyeleri, Sivil Toplum Kuruluşları ve Beyoğlu Teşkilat mensupları katıldı.

Programda bir konuşma yapan Belediye Başkan Adayı Haydar Ali Yıldız, süreçle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

“BEYOĞLU AK PARTİ HAREKETİNİN DOĞUM YERİDİR”

Bizler büyük bir medeniyetin mensupları olarak, Kutu Dava’nın yolcuları olarak bu yolda büyük bir medeniyetin mensuplarıyız diyerek konuşmasına başlayan Haydar Ali Yıldız, “Beyoğlu AK Parti hareketinin doğum yeridir. Kasımpaşalı Recep Tayyip Erdoğan’ın bu kutlu yürüyüşe başladığı yerdir Beyoğlu… Beyoğlu’nda siyaset yapmak, Beyoğlu’nda yaşıyor olmak inanın bu ülkede siyasette de, ticarette de, kültürel faaliyette de, Sivil Toplum anlamında da büyük bir bahtiyarlıktır. Partimde bayrağı devralmak üzere bize emanet edilen bu sancağı alırken başkanımıza teşekkür ediyorum. Bu Sancak bu fakire tevdi edildi. 29 Aralık’ta bu emaneti devralırken inanıyordum ki arkamda koskoca bir AK Parti teşkilatı var. İnanıyordum ki Anadolu’nun 4 bir yanından gelen kardeşlerim var, Beyoğlulu hemşerilerim var, hep birlikte bu emaneti kaldıracağımıza inandım ve emanetinizi aldım. Emanetiniz başım üstündedir, kutlu olsun” dedi.

selyus