Hazır ol Ataşehir, İsmail Erdem geliyor!

AK Parti Ataşehir Belediye Başkan adayı İsmail Erdem’in vizyon projeleri ilçenin çehresini değiştirecek. Sancaktepe’nin Kurucu Belediye Başkanı olan Erdem, 31 Mart Yerel Seçimleri boyunca gecesinin gündüzüne katarak daha iyi bir Ataşehir için yapacaklarını anlatıyor.

Kısa bir açıklama yapan İsmail Erdem, “Ataşehir halkımıza sunacağımız vizyon projelerimizi tanıttık. Sancaktepe’ye yaptıklarımız, Ataşehir’e yapacaklarımızın teminatıdır. Dünyada başka İstanbul yok, yarınlara yaşanılır bir şehir bırakmak en büyük hayalimizdir” dedi.

İSMAİL ERDEM BAŞKAN ERDOĞAN’IN ÖVGÜSÜNE MASHAR OLMUŞTU

Ataşehir’de yaptığı mitingde İBB Başkan adayı Binali Yıldırım’ı ile Ataşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Erdem’i öven Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ekip ruhundan bahsetti. Ataşehir’in Erdem ile birlikte hak ettiği standartları yakalayacağını söyleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Sancaktepe’de iki dönem bu işleri başarıyla sürdürmüş olan Sivaslı İsmail Erdem. Deneyimli ve tecrübeli bir İsmail Erdem kardeşimizin pek çok projesi, çalışması ve hazırlığı var. 31 Mart’tan sonra ilçe belediye yatırımlarında da hak ettiği standartları yakalayacak. Bizde kaht-ı rical; yani adam kıtlığı yok. Ülkemizin her bir şehrine, ilçesine ve beldesine gönülden hizmet edecek tertemiz yürekli dava arkadaşlarımız var” diye konuştu.

selyus