Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 31 Aralık 2018

Hilmi Türkmen, “Biz Üsküdar’a sevdalıyız, sevdası olan yorulmaz”

24 tv’nin canlı yayın programına katılan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, “Sevdamız var. Biz Üsküdar’a sevdalıyız. Sevdası olan yorulmaz diyoruz. Sevdamız Üsküdar” dedi.

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Sinan Erdem Spor Salonu’nda yaptığı İstanbul ve ilçelerinin aday adayı tanıtımının ardından 24 Tv’nin canlı yayın programına katılarak önemli açıklamalarda bulun.

Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, “2023’ün Türkiye’sine güçlü adımlarla gitmenin yolu yerel yönetimlerden geçiyor. Belediyelerden geçiyor. 31 Mart da belediyeler için, AK Kadrolar için, İstanbul için ve ilçeler için çok önemli bir fırsat. Bu önemli fırsatı inşallah millet olarak iyi değerlendireceğiz. Çok güzel günler bizleri bekliyor diyebiliriz” dedi

“VAATLERİMİZİ YAPTIĞIMIZ GİBİ FAZLASINI DA YAPTIK”

Haber spikerinin geride kalan 5 yılda yapamadığınız proje var mı? sorusunu cevaplayan Başkan Türkmen, “2014 seçimlerinde vaat edipte yapamadığımız hiçbir proje yok Hamd olsun. Vaatlerimizin tamamını yaptığımız gibi, vaat etmediğimiz halde bir sürü işleri de yaptık. Bunu Üsküdarlı hemşerilerimiz biliyor. Şimdi de önümüzdeki dönem için 31 Mart Yerel Seçimlerine yönelik projelerimizi tekrar Üsküdarlı hemşerilerimizle paylaşacağız” diye konuştu.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, TÜRKMEN’E GÜVENDİĞİNİ SÖYLEDİ

Sahnede Cumhurbaşkanı Erdoğan’la arasında geçen muhabbetten de bahseden Başkan Türkmen, “Sayın cumhurbaşkanım, teşekkür ediyorum bize olan güveniniz için, sevginiz için. Sizi mahcup etmeyeceğim. Üsküdar’da çalışmalarımızı devam ettirmek için bize bir fırsat tanıdınız, inşallah bu güveninize layik olacağım. Cumhurbaşkanımız da, ‘güveniyorum, eminim. Bu yaptığın çalışmalar inşallah artarak devam etsin’ dedi bana. Bizim içinde bu moral motivasyondur” şeklinde konuştu.

“SEVDASI OLAN YORULMAZ”

Türkmen, Diyor ya Neşet Ertaş, “Aşkınan çalışan yorulmaz”. Zaten sayın Cumhurbaşkanımızın da kullandığı güzel sözlerinden birisi odur. Sevdamız var. Biz Üsküdar’a sevdalıyız. Sevdası olan yorulmaz diyoruz. Sevdamız Üsküdar. Birlikte başarıya devam edeceğiz inşallah. Üsküdarlı hemşerilerimin duaları ve destekleriyle ‘Durmak Yok, Yola Devam’ inşallah” diyerek konuşmasını tamamladı.

selyus