Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 3 Temmuz 2016

Huri Yazıcı, mahalle başkanlarıyla gönül sofrasında buluştu

Beyoğlu’nda yaptığı önemli çalışmalarla İstanbul’da adından sıkça söz ettiren AK Parti Beyoğlu İlçe Kadın Kolları Başkanı Huri Yazıcı, mahalle başkanlarıyla gönül sofrasında bir araya geldi.

Beyoğlu’nda yaptığı önemli çalışmalarla İstanbul’da adından sıkça söz ettiren AK Parti Beyoğlu İlçe Kadın Kolları, mahalle başkanlarıyla gönül sofrasında bir araya geldi. İftar programının ev sahibi olan deneyimli ve üretken siyaset kadını İlçe Kadın Kolları Başkanı Huri Yazıcı mahalle başkanlarını ağırlayarak kendilerine partiye verdikleri önemli katkılardan dolayı teşekkür etti.

“ALLAH, MAHALLE BAŞKANLARIMDAN VE EKİPLERİNDEN RAZI OLSUN”

Mahalle başkanlarını çok önemsediğini ve sevdiğini her platformda dile getiren AK Parti Beyoğlu İlçe Kadın Kolları Başkanı Hur Yazıcı, “Bir ara fırsat bulduk birlikte iftar yaptık.. Aileleri ve çocuklarıyla ilgilendiler. Evlerinin işlerini aksatmadılar. Ramazan misafirlerini ağırladılar. Onca işin arasında; gönül verdikleri davanın hizmetlerini aksatmadılar.

Her biri, kendi mahallelerinde iftar öncesi hasta ve yaşlı ziyaretleri, iftar saati gönül sofraları, iftar sonrası çatkapı ziyaretlerini ihmal etmediler. Mahalle başkanlarımıza ve ekiplerine emekleri için çok teşekkür ediyorum. Allah onlardan razı olsun..” dedi.

 

 

selyus