Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 3 Temmuz 2016

Huri Yazıcı, ekibiyle iftar sofrasında

İftarda bir konuşma yapan AK Parti Beyoğlu İlçe Kadın Kolları Başkanı Huri Yazıcı, “Ramazan ayında, birlikte çalıştık, birlikte koştuk, birlikte yorulduk… Dava arkadaşlarım, yönetim kurulu üyesi kardeşlerimle bir fırsat bulduk iftar yaptık. Tabi ki; yine yapacağımız hizmetleri konuştuk…”

AK Parti Beyoğlu İlçe Kadın Kolları Başkanı Huri Yazıcı, Yönetim Kurulu Üyeleri’ne bir iftar verdi. Dostluk, samimiyet ve saygının hakim olduğu iftar programında kadın teşkilatlarının Başkan Yazıcı’yı çok sevdiği gözlerden kaçmadı. Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan ile eşi Ferda Demircan’ın da katıldığı iftar buluşmasında Beyoğlu Kadın Kolları’nın güçlü kadrosu tek vücut İlçe Kadın Kolları Başkanı Huri Yazıcı ile birlikte hareket etmenin huzuru içinde oruçlarını açtılar.

“BİZ GÜZEL BİR AİLEYİZ…”

Programda selamlama konuşması yapan İlçe Kadın Kolları Başkanı Huri Yazıcı, “Ramazan ayında, birlikte çalıştık, birlikte koştuk, birlikte yorulduk… Dava arkadaşlarım, yönetim kurulu üyesi kardeşlerimle bir fırsat bulduk iftar yaptık. Tabi ki; yine yapacağımız hizmetleri konuştuk…

Belediye Başkanımız Ahmet Misbah Demircan Beyefendi’nin eşi Ferda Demircan Hanımefendi de iftarımızı onurlandırdı.” diye konuştu.  

selyus