Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 18 Nisan 2015

Hurşit Yıldırım sahaya hâkim

Kadıköy İlçe Gençlik Kolları Başkanı, Kadıköy Belediye Meclis Üyesi, İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi, 3 dönem Kadıköy İlçe Başkanı, Kadıköy Belediye Başkan Adayı olan Kadıköy’ün gamzeli başkanı Av. Hurşit Yıldırım, güler yüzü ve siyasi birikimi ile partili partisiz tüm vatandaşların memnuniyetini kazanmasını da iyi biliyor.

AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Av. Hurşit Yıldırım’ı tutana aşk olsun. Kadıköy Teşkilatının köklerinden gelen deneyimli milletvekili adayı Hurşit Yıldırım, seçim çalışmalarında büyük bir performans göstererek seçmene temas ediyor. Her gün gittiği ayrı bir ilçede saha çalışması yapan Milletvekili adayı Av. Hurşit Yıldırım, güler yüzü ve siyasi birikimi ile partili partisiz tüm vatandaşların memnuniyetini kazanmasını da iyi biliyor. Kadıköy İlçe Gençlik Kolları Başkanı, Kadıköy Belediye Meclis Üyesi, İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi, 3 dönem Kadıköy İlçe Başkanı, Kadıköy Belediye Başkan Adayı olan Kadıköy’ün gamzeli başkanı Av. Hurşit Yıldırım, parti yetkililerinin taktiriyle milletvekili adayı olarak değerlendirildi.

Gitti her ilçede teşkilat tarafından yaptığı yoğun ve başarılı çalışmalardan dolayı el üstünde tutulan Yıldırım’ın temposuna yetişene aşk olsun.

Siyasi tecrübesiyle sahada adeta resital yapan, Yıldırım, AK Parti Hükümetinin 13 yıllık icraatlarını teklemeden tek tek vatandaşa anlatarak sandığın önemine vurgu yapıyor.

 

Etiketler:
selyus