Hüseyin YELKENCİ

İstanbul’dan Yansıyanlar

Hüseyin Yelkenci’nin duruşu nettir!

İstanbul’dan yansıyanlar isimli köşemizde yine sizlerle buluştuk. Bugünkü yazım şahsımla ilgili sizleri bilgilendirmek amaçlı olacak. Sağda solda hakkımda yorumlar yapıldığı kulağıma gelmeye başladı! Öncelikle şu belirteyim; “Ben taraflı bir gazeteciyim ve yanlı bir basın kuruluşun imtiyaz sahibiyim” Daha açıkçası bu kutlu davanın lideri Recep Tayyip Erdoğan’ın yürüdüğü yolda çizgimizi belirledik ve onun kurduğu partide resmi bir kurumdan emekli olduktan sonra yerimizi aldık.

Bugünlerde kurulma aşamasında olan yeni partinin değil içinde olmak, sokağından bile geçmeyi düşünmüyorum, ta ki Recep Tayyip Erdoğan AK Parti’yi bırakana kadar!

Onun için Allah’ın izniyle Hüseyin Yelkenci’nin duruşu nettir!

Zaten seçim üstü böyle bir parti çalışması içine girmek ne kadar etiktir, ahlakidir, o da tartışılır!

Bir diğer önemli konu ise; çevremdekiler, “Muhalefetin bile yakından izlediği İstanbul’da çok etkili bir haber sitesisin, ipten aşağı adam alırsın ve ipe adam çıkartırsın, neden AK Parti dışındaki adaylara destek vermiyorsun” diye yoğun baskı yapıyor bana…

Benim için maddiyattan öte inandığım davaya hizmet etmek önemlidir…

Bunca duruşumuza rağmen bize duyarsız kalan ve bazı karakterini beğenmediğim AK Parti’li adaylar olsa da onlara reisimin hatırına destek veriyorum ama bir çoğunu da cani gönülden destekliyorum…

Şunun da altını çizerek konuyu kapatmak istiyorum: dava şuurundan yoksun bazı AK Parti’li adaylara, diğer partilerin adaylarını övgülü başlıklar atarak destekleyen gazeteci arkadaşlarımız yaranıyor ve maalesef onların değeri biliniyor.

Bu kafayla devam etsinler…

“Bizi bilen bilir, bilmeyen kendi gibi bilir”

Karakutu bilgilerimiz bizde kalsın, gün ola harman ola!!!

selyus