Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 16 Nisan 2019

İki solcu arasında dağlar kadar fark!

Türkiye’nin önde gelen Sosyal Demokratlarından Ufuk Uras ile CHP’li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan arasında dağlar kadar fark var! İkisi de solcu, birisi dürüst solcu diğeri ise takiyeci sahte solcu!! CHP’li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Kur’an-ı Kerim’i öpüp başına vurarak göreve başlayarak şovunu yaptı ve hemen peşinden de Bolu’da yaşayan sadece 50 Suriyeli ailenin yemek yardımlarını kesti.

Bu zihniyetin İstanbul adayı İmamoğlu’da Özcan’a destek verdi..!!

Gerçek solcu da sosyal medya hesabından üst üste paylaşımlar yaparak Suriyelilerin yanında oldu. Uras’ın bu paylaşımlarına binlerce destek yorumu geldi. Bunların ikisi de solcu.

Bizde yorumu okurlarımıza bırakıyoruz.

ADAM GİBİ SOLCU UFUK URAS DİYOR Kİ!

Ufuk Uras’ın sosyal medyadan yaptığı paylaşımlar: “Eşimin gönüllü ders verdiği Suriyeli çocukların birisini yakından tanısaydınız, bu kadar hoyratça kestirip atmazdınız. Suriye’ye gidip gelenler güvenli bölgelere gidiyorlar. Bu çocukları Şam’a, Esad’ın kollarına yollamak, ölüme yollamak demek”

Uras’ın bir başka paylaşımı: “Bu çocuklara sorduğunuzda hiç biri dönmek istemiyor, hepsi ailelerinden en az bir kişiyi kaybetmiş,  gözlerinin önünde vurulmuştur. “Dönsünler canım, bir şey olmaz diyenler, bu ağır travmanın farkında değil. Diyeceksiniz, neyin farkındalar ki bunun olsunlar” dedi.

Uras, “Suriyeli çocukların kendilerine bir kelime öğreten öğretmenlerine gösterdikleri sevgi, bu dayanışma yüzünden saldıranların kötülükleri karşında en büyük hediye”

Suriyelileri göndermek isteyenler feryat eden Ufuk Uras, “Suriye’ye gidip geldiklerinde göre güvenlik sorunu yok” diyenlerin varsayımından yola çıkıyorum,  bu sefer de “oraların güvenli olduğunu nereden çıkardınız” itirazı geliyor. Bu durumda mültecileri geri yollama tezi hepten çürüyor, ama totolojik yaklaşım zaten böyle bir şey” diye konuştu.

selyus