Ana Sayfa FUTBOL, İÇ POLİTİKA 16 Nisan 2019

İmamoğlu, Beylikdüzü Belediye Başkanı iken 3 büyük kulübün kaç maçına gitti?

Son günlerde üç büyük kulüplerimizin maçlarına gidip amigoluk yaparak algı oluşturmaya çalışan CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü Belediye Başkanı olduğu 5 yıl içerisinde Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray’ın kaç maçına gitti?

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, yaptığı basın toplantısında algı ve yalanlarına devam etti!

İmamoğlu, “Ben toplumu infiale sokuyormuşum. Ben topluma iyi mesajlar vermiyormuşum. Hatta İstanbul’u hareketlendiriyormuşum. Yani YSK’yı ben maça giderek nasıl baskı altında tutarım anlamış değilim. Galatasaray-Fenerbahçe maçına giderek YSK nasıl baskı altında tutulur inanın futbolu takip eden birisi olarak stratejik anlamda nasıl bir amacı olabilir bulamadım” diye açıklama yaparken algı yapıyor piyon aday. Çünkü akıl hocaları tiyatro rolünü iyi oyna diyorlar ona!

Şov yapmıyor, algı oluşturmuyor, maça gidip kendini tezahürat yaptırarak YSK’ya baskı yapmadığını söylüyorsun ya bay İmamoğlu, daha önce gittiğin maçlarda da böyle peşine kameraman, foto muhabirleri takıp kendine boy boy fotoğraf ve video çekimleri yaptırdın mi? El cevap: tabiki de hayır! Zaten maçlara falan da gittiğin yok ya..!!

Seyirciyi önceden organize edip maçlarda mazbata tezahüratı yaptırarak İBB Başkanı algısı oluşturmaya çalışan CHP’nin piyon adayı İmamoğlu’na şimdi soruyoruz: “Beylikdüzü Belediye Başkanlığı yaptığınız 5 yıl içinde Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray maçlarına kaç defa gittiniz? Yaptığımız araştırmalara göre, bu piyon aday Ekrem İmamoğlu 5 yıl boyunca 3 büyük kulübümüzün 1 maçına dahi gitmemiş!! Artık yorumu size bırakıyoruz!

selyus