Bağcılar’a gelen AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı’yla bir araya geldi. Bağcılar’dan övgüyle bahseden Kabaktepe, “Belediye hizmetleriyle Türkiye’ye okul olmuş bir ilçedeyiz” dedi. Çağırıcı da Kabaktepe’ye yakın zamanda yapılacak 300 milyon liralık yatırımlarını anlattı.
Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Bağcılar’a gelen AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe’nin ilk durağı AK Parti İlçe Başkanlığı oldu. Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, AK Parti İl Başkan Yardımcısı İsmet Öztürk, İl Başkan Yardımcıları ve AK Parti İlçe Başkanı Rüstem Tüysüz’ün de eşlik ettiği Kabaktepe, burada teşkilat mensuplarına seslendi.
İstanbul’un en güzide ilçelerinden birinde olduğunu söyleyen Kabaktepe, “Cumhurbaşkanımızın siyasi serüvenine en güçlü desteği sadece bugün değil dün de vermiş ilçelerimizin birisindeyiz. Hem teşkilat çalışmalarıyla hem İstanbul’umuzda hem Türkiye’mizde fark oluşturmuş ayrıca belediye hizmetleriyle de Türkiye’ye okul olmuş bir ilçedeyiz. Hepinize öncelikle teşekkür ediyorum. Cumhurbaşkanımıza da siyasi hayata girdiği ilk günden itibaren verdiği desteği bundan sonra da en iyi şekilde devam ettireceğinizden şüphem yok” dedi.
“Yük olmanın değil yük almanın gayreti içinde olduk”
Bugüne kadar aile olmanın gereğini yerine getirdiklerini söyleyen Çağırıcı, “Teşkilatımıza, il başkanlığımıza, genel merkezimize ve liderimize yük olmanın değil yük almanın gayreti içerisinde olduk. Bizden olmayan ilçelerde farkı buradan kapatmanın hep gayreti içinde olduk. Rabbim de bunları bize bahşetti” diye konuştu.
300 milyon liralık yatırımları anlattı
Bir saat süren görüşmenin ardından Kabaktepe, Bağcılar Belediyesi yeni hizmet binasını da ziyaret etti. Misafirlerini makamında ağırlayan Çağırıcı, Yaşlı Bakım Merkezi, Nikah Sarayı, Amfitiyatro binası ve Şehir Kütüphanesi’nden oluşan 300 milyon TL değerindeki projeleri anlattı. Görüşmenin ardından yeni hizmet binasının birimleri ve meclis salonu gezildi. Kabaktepe, yılbaşında hizmete sunulan binayı çok beğendiğini dile getirdi.
Kabaktepe’nin son durağı ise bir özel hastane oldu. Kabaktepe ve beraberindeki heyet burada sünnet olan çocuklara geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.
İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, “Bağcılar, belediye hizmetleriyle Türkiye’ye okul olmuş bir ilçedir”
Benzer Haberler
-
Erdoğan’dan Bakan Gürlek’e “Özgür Özel’i fazla ciddiye alma, işine odaklan”
-
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a baba ocağında sürpriz!
-
AK Parti Sözcüsü Çelik’ten Özel’e tepki
-
Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Terörsüz Türkiye sürecini menziline ulaştıracağız”
-
Abdullah Özdemir, “CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in seviyesiz ifadeleri siyaset anlayışının çöküşüdür”
-
Başkan Özdemir, “Ramazan’da teşkilatlar ve belediyelerimizle birlikte 5 milyon 400 bin İstanbullu buluşup sohbet ettik, aynı duaya amin dedik”
-
Binali Yıldırım: “Türkiye silah sanayisiyle, ekonomisiyle, her şeyden önce vatan sevgisiyle hercümerç olmuş bir milletin ülkesidir”
-
AK Parti İstanbul İl Başkanlığında gerçekleşen bayramlaşmaya teşkilatlar yoğun katılım gösterdi
-
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kaya: “100 bin evladımıza bayramlık hediyeler ulaştırıyoruz”
-
Özgür Özel’in düzenleyeceği keyfi miting öncesi bazı yollar trafiğe kapatılacak
-
İlçe Başkanı Feyzullah Torlak, basın mensupları ile iftar sofrasında buluştu
-
AK Parti Kadıköy, teşkilat mensuplarını gönül sofrasında ağırladı


