Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 22 Kasım 2018

İlhami Çil, “Tek derdim hizmet etmek”

Sancaktepe’nın gururu, 15 Temmuz gazisi İlhami Çil, yeni bir heyecana doğru yürümeye kararlı. Fetullahçı Terör Örgütü’nün 15 Temmuz darbe kalkışmasına karşı koymak için, hiç tereddüt etmeden Sancaktepe’den köprüye giden ve burada vatanı, bayrağı için direnirken teröristler tarafından vurulan İlhami Çil, Sancaktepe Belediye Meclis Üyeliği Aday Adayı olmayı düşünüyor.

15 Temmuz gazisi İlhami Çil’i sadece memleketinden dolayı listede düşünmenin ötesinde bu ülkenin onurlu bir gazisi olarak Türkiye’nin kontenjanından meclis üyesi yapılmalı. 15 Temmuz gazilerine sen falanca memleketlisin, seni orada değerlendireceğiz demek, akıttığı kana saygısızlık olur.

Aynı zamanda 15 Temmuz Derneği Yönetim Kurulu Üyesi olan İlhami Çil’i Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan evinde ziyaret ederek yakından ilgilenmişti. Daha sonraki dönemde de Başkan Erdoğan ile zaman zaman görüşen İlhami Çil, “Bu ülke bizim. Sevdiğim ülkem Türkiye’m için değil gazi olmak, şehit olmaya bile hazırım Sancaktepe’de oturan bir vatandaş olarak ilçeme hizmet etmek istiyorum. Allah’ın izniyle olurda meclis üyesi seçilirsek, şerefli bir nefer olarak görevi kutsal bileceğim” dedi.

 

selyus