23 Haziran İstanbul seçimi öncesi Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım ile Millet İttifakı’nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu’nun katıldığı ortak yayın başladı. Yayını yerli ve yabancı çok sayıda basın mensubu merkezin dışına kurulan dev ekrandan takip ediyor. Karşılıklı sorularda AK Parti İBB Başkan Adayı Binali Yıldırım’ın ‘İBB’ye göreve gelir gelmez veritabanlarını niye istediniz’ sorusuna CHP’nin proje Ekrem İmamoğlu kıvırıyor ve yalan söylüyor.
31 Mart’ta gerçekleştirilen İstanbul seçiminin yenilenme kararının ardından 23 Haziran’da yapılacak İstanbul seçimi öncesi Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım ile Millet İttifakı’nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu’nun katıldığı ortak yayın başladı. Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirilen ve bütün kanallara açık olan “İstanbul 2019 Seçim Özel” isimli ortak yayın öncesi Ekrem İmamoğlu, eşi Dilek İmamoğlu ve büyük oğluyla birlikte alana geldi, ‘Her şey çok güzel olacak’ diyerek içeri girdi. Binali Yıldırım ise yayına dakikalar kala eşi Semiha Yıldırım ve kızı Büşra Köylübay ile geldi. İkilinin alana gelmesinin ardından saatlerin 21.00’ı göstermesiyle İsmail Küçükkaya moderatörlüğünde program başladı. Gazeteciler yayının yapıldığı salona alınmazken, merkezin bahçesine kurulan alanda dev ekranlarda yayını takip etti. İki adayın buluştuğu yayını yerli ve yabancı çok sayıda basın mensubu izliyor. Programda adaylar kendilerine yöneltilen sorulara 3’er dakika içinde yanıt veriyor ve karşılıklı diyaloğa girmiyor. Karşılıklı sorularda AK Parti Adayı Binali Yıldırım’ın ‘İBB’ye göreve gelir gelmez veritabanlarını niye istediniz’ sorusuna CHP’nin proje Ekrem İmamoğlu kıvırıyor ve yalan söylüyor.
İmamoğlu veritabanı sorusunda kıvırıyor
Benzer Haberler
-
Cumhurbaşkanı Erdoğan, “CHP içindeki tartışmaların hiçbiri bizi ilgilendirmiyor”
-
Kemal Kılıçdaroğlu, “Koynumda beslediklerimin beni sırtımdan hançerleyeceklerini göremediğim için sizlerden özür diliyorum”
-
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul’un fethinin yıl dönümü programına katıldı
-
Özgür Özel döneminde CHP’ye tahsis edildiği iddia edilen iki araç “Haram parayla alınmıştır” yazısıyla sergilendi
-
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ” Netanyahu denilen şahıs, dünya Müslümanları karşısında bir an önce gereken dersi alacaktır”
-
AK Parti Çekmeköy, bayram öncesi komşularını ziyaret ederek, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını güçlendiriyor
-
MUTLAK BUTLAN KARARI : MUHALEFETİN İÇ SAVAŞLARI İKTİDARI NASIL TETİKLER?
-
CHP Kurultayı soruşturmasında gözaltına alınan 13 şüphelinin isimleri belli oldu
-
Kılıçdaroğlu’nun basın danışmanı Sönmez: “Cumhuriyet Halk Partisi’nin genel başkanı neredeyse genel merkez orasıdır”
-
CHP Kurultayı davasında ‘mutlak butlan’ kararına yapılan itiraz reddedildi
-
CHP için mutlak butlan kararı çıktı
-
AK Parti, İstanbul’da yeni nesil teşkilat modeli ‘Her Site Bir Teşkilat’nı tanıttı


