Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 13 Ekim 2015

İnadına kardeşlik için ‘hayatı değerli kılmak’

AK Parti İstanbul Milletvekili Av. M. Belma Satır, “Olayları salt AK Parti karşıtlığı ve Tayyip Erdoğan düşmanlığı ile yorumlamayı çok ucuz ve basit bulurum. Sosyal medyada ‘HAYATI DURDUMAK’, grev yapmak, iş yavaşlatmak gibi kime, neye faydası olacağı belli olmayan talepler var. Türkiye’de daha fazla Demokrasi, daha fazla kalkınma ve inadına kardeşlik için ‘HAYATI DEĞERLİ KILMAYI’, daha çok çalışmayı, daha çok üretmeyi öngörüyorum…”

Türk siyasetinin önemli isimlerinden AK Parti Kurucu Üyesi ve AK Parti İstanbul Milletvekili Av. M. Belma Satır, ülkemizde son günlerde gelişen olumsuzluklar ve terör olaylarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Av. M. Belma Satır, “Cumhuriyet tarihimizin en vahim terör olayını yaşadık. İzin alınarak yapılması planlanan miting muhtemel iki canlı bombanın patlatılması ile kana bulandı. 97 vatandaşımız hayatını kaybetti, ağır yaralılarımız var.

Ölenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum.Terörü ve destekçilerini bir kez daha lanetliyorum. Zaman acıyı paylaşma, yaraları sarma ve itidalli olma zamanı. Bu eylemi yapanları, kullananları unutmayacağız. Yaşadığımız tarifi imkansız terör olayını siyasi çıkarları için kullanmak isteyenlerin hiç bir kutsalı olmadığı kanaatindeyim. Olaydan kısa bir süre sonra failin devlet olduğunu tespit ettiler !!

Devlete karşı ayaklanarak , polisleri Linç ederek, bakarak, yıkarak terörü akıllarınca kınadılar!!

İnsanların ve toplumumuzun acıyı yaşamasına fırsat vermeden siyaset yapmaya , oy devşirmeye çalıştılar !!

Geçtiğimiz üç gün ile ilgili Söylenecek çok söz, gösterilecek çok resim, belge var arşivimde. Ancak gün o gün değil.. Gün acıları paylaşma yas tutma günü.. Hiç bir zaman kısa vadede küçük menfaatler elde etmek için siyaset yapmadım, yüksek profilli değerler siyaseti için her türlü fikre, düşünceye saygı duydum… Bu nedenle sosyal medyada paylaşılan taraflı, yalan yanlış, provokatif, kin ve nefret saçan, söz, resim ve bilgileri yayanları red ediyorum.

Olayları salt AK Parti karşıtlığı ve Recep Tayyip Erdoğan düşmanlığı ile yorumlamayı çok ucuz ve basit bulurum.

Sosyal medyada HAYATI DURDUMAK, grev yapmak, iş yavaşlatmak gibi kime, neye faydası olacağı belli olmayan talepler var.

Türkiye’de daha fazla Demokrasi, daha fazla kalkınma ve inadına kardeşlik için HAYATI DEĞERLİ KILMAYI, daha çok çalışmayı, daha çok üretmeyi öngörüyorum… Üç günlük yas nedeniyle ara verdiğim paylaşımlarımı yeniden başlatıyorum… Ülkemize yöneltilmiş terörden dolayı geçmiş olsun dileklerimi, vefat edenler insanlarımıza rahmet dileklerimi, hastalarımıza acil şifa dileklerimi tekraren iletiyorum.”

İlginizi çekebilir

Beykoz’da üye patlaması

Beykoz’da üye patlaması

selyus