Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 13 Şubat 2015

İsa Mesih Şahin’den önemli bir adım

AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı Av. İsa Mesih Şahin, eski teşkilat mensuplarını biraraya getirerek önemli bir gelişmeye imza atmış oldu.

AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı Av. İsa Mesih Şahin, büyük bir kadirşinas örneği göstererek partide uzun yıllar emek vermiş ve kuruluştan bu güne kadar görev yapan tüm teşkilat mensuplarını düzenlediği programda topladı. Zaman zaman duygu dolu anların yaşandığı geceye katılım gösterenler başkan Şahin’e teşekkür ettiler. Yemekli yapılan gecede ayrıca uzun zamandır birbirini göremeyen teşkilat mensupları hasret giderdiler.

İlçe Başkanı Av. İsa Mesih Şahin’in ev sahipliğinde 13 Şubat Cuma günü Ataşehir Zübeyde Hanım Öğretmen Evi’nde düzenlenen programa İstanbul Milletvekili İsmet Uçma, İl Başkan Yardımcısı Muharrem Ödemiş, İl Yönetim Kurulu Üyesi Av. Fadime Taycı, Ataşehir İlçe Başkanı Av. Mustafa Naim Yağcı, İlçe Kadın Kolları Başkanı İnci Akbulak, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Erkan Alemdar,  eski ilçe başkanı Av. Hurşit Yıldırım, İBB Meclis Üyesi Ömer Şahan, il yedek yönetim kurulu üyeleri, MÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Namık Alper Esen, Sancaktepe Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Genç, İstanbul Takipte internet haber sitesi köşe yazarları Veli Dalbudak ile Öner Özbek, İMES eski Başkanı ve İşadamı Dursun Tığlı, Bervaze Sosyal Tesisleri Genel Müdürü İşadamı Veysi Akay, Aytemiz Petrollerin sahibi İşadamı Ali Aytemiz, milletvekili aday adayları, belediye meclis üyeleri çok sayıda eski teşkilat mensubu ve mevcut yönetim kurulu üyeleri katıldı.

“EMEKLERİNİZ BAŞIMIZIN ÜSTÜNDE”

Gece bir konuşma yapan İlçe Başkanı Av. İsa Mesih Şahin “Şunu çok iyi biliyorum ki, bu partide sizin sayısız emeğiniz ve gayretiniz var. Bu partide sizin uykusuz geceleriniz var. Bu partide sizin sevdiklerinize hasret kalmalarınız var, sevdiklerinizin de sizlere hasret kalmaları var. Bu saydığım değerlerin hepsi bizim için kutsaldır. Bu kutsal değerlerin başımızın üstünde ayrı ayrı yeri vardır. İşte bu program, bu değerlere bir saygı bir vefa buluşmasıdır” dedi.

Şahin “Güçlü Türkiye için AK Parti teşkilatlarının saflarını sıklaştırmaya, birlik ve beraberlik içerisinde olmaya çok ihtiyacı var. Bu yüzden, kırgınlıkları küskünlükleri bir tarafa bırakalım. Daha güçlü bir Ak Parti için bir olalım, beraber olalım. Ben bize kırgın olduğunu gördüğüm herkesi ziyaret edeceğim, evine gideceğim, işyerine gideceğim. Kırgın olanların gönlünü almaya gayret göstereceğim” dedi. 

İl Başkan Yardımcısı Muharrem Ödemiş’te gecede yaptığı konuşmada, ilçede uzun yıllar başkan yardımcılığı ve ilçe başkanlığı yaptığı yıllara atıfta bulunarak, güzel günlerden bahsetti. Ödemiş, ayrıca bundan sonraki süreçte önemli bir döneme girildiğini ve çok çalışmak gerektiğini ifade etti.

 

 

Etiketler:

İlginizi çekebilir

Avrasya Tüneli açıldı

Avrasya Tüneli açıldı

selyus