Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 12 Şubat 2021

İsmail Erdem, Ataşehir’de ekibiyle sahada

AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı İsmail Erdem, 3 kademe teşkilat mensupları ve meclis üyelerinin de katılımı ile eş zamanlı 17 mahallede sahaya inerek esnafları ziyaret ettiler. Öte yandan 17 Mahallede eş zamanlı ziyaret gerçekleştiren 3 kademe ilçe ve mahalle teşkilatları, meclis üyeleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve İlçe Başkanı İsmail Erdem’in selamlarını ilettikleri esnafların sorun ve taleplerini not aldılar.

AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı İsmail Erdem, Kadın Kolları Başkanı Gülayşe Durak, Gençlik Kolları Başkanı Ömer Faruk Çelik Küçükbakkalköy Prestij Caddesi esnafları hayırlı, bereketli işler temennileriyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamını ileterek ziyaret ettiler.

Küçükbakkalköy mahallesi Prestij Caddesi esnafları ve vatandaşları tek tek selamlayarak esnafların sorunları dinleyen İsmail Erdem, “İnsan merkezli siyaset anlayışıyla hareket eden AK Parti’nin, yerel temsilcileri olarak halkımızın içerisindeyiz ve sorunlarını birebir dinleme fırsatı buluyoruz. Hükümetimizin Pandemi ile mücadele kapsamında ki gerçekleştirdiği destek ve hizmetleri hakkında bilgi veriyoruz. Pandemi süresince yaşanılan ve dile getirilen sorunların çözümü için gerekli kurum ve kuruluşlara iletecek esnafımıza destek olma noktasında da üzerimize düşeni yapacağız İnşaAllah. AK Parti halkın partisidir, Ataşehir’imiz için yapılacak çalışmalarda halkımızla fikir ve görüş alışverişinde bulunmayı sürdüreceğiz. Ziyaretlerimizde şahsıma gösterilen teveccüh, samimiyet ve misafirperverliklerinden dolayı esnaf ve vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Bu şekilde periyodik olarak tüm teşkilatımız ile saha çalışmalarımız devam edecek inşallah” dedi.

selyus