Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 5 Mart 2021

İsmail Erdem, “Ataşehirlilerin imar sorunlarını bir bir çözüyoruz”

Ataşehirlilerin imar sorunlarını bir bir çözüme kavuşturduklarını belirten Başkan Erdem, “Belediye başkan adayı iken Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, TOKİ ve İBB İmar Komisyonu ile görüşerek birçok mahallenin imar sorununu çözüme kavuşturduk. Geçtiğimiz günlerde İmar İskan Konutlarında oturan komşularımıza müjdeyi vererek yıkım için ilk kazma vuruldu. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı sayın Sezayi Köse’yi makamında ziyaret ederek Ataşehir’deki TOKİ plan alanı içerisinde kalan mülkiyetlerin imar durumlarının çözümünü görüştük. Barbaros Mahallesindeki genel sıkıntıların çözüme kavuşması için söz aldık. Sezayi beye olumlu yaklaşımları için teşekkür ederim”

AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı İsmail Erdem’i makamında ziyaret ederek, çalışmaları hakkında bilgi aldık.

Sancaktepe Kurucu Belediye Başkanı olarak önemli projeleri hayata geçiren ve Ataşehir Belediye Başkan adayı olduğu 2019 Yerel Seçimleri’ni az bir farkla kaybeden İsmail Erdem, Ataşehir İlçe Başkanı olarak her gün 12-13 saat mesai harcayarak komşularını ağırladığını ve sahada ziyaret ettiğini belirtti.

“HANGİ SİYASİ GÖRÜŞÜ OLURSA OLSUN TÜM ATAŞEHİRLİLERİN SORUNLARIYLA İLGİLENECEĞİMİZİN SÖZÜNÜ VERDİK”

Sokakta, pazarda vatandaşlarla ve esnafla sürekli bir araya geldiklerini, ifade eden Başkan Erdem, “İlçe başkanlığımız herkese açık. Bizlerin de gönlü milletimize her zaman açıktır. Burada her kesimden insanı ağırlıyoruz. Taleplerini, şikâyetlerini dinliyor ve çözebildiklerimizi çözüyoruz, çözemediklerimizi ise ilgili yerlere iletiyoruz.

Ataşehir İlçesinde özellikle imarla ilgili beklentiler var. İlçenin mevcut belediye başkanı ve yönetimi 12 yıldır bir adım dahi atmadan Ataşehirlileri yalanlarıyla, oyalama taktikleriyle adeta uyuşturdular.

Burada haspel kader belediye başkanı adayı iken, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, TOKİ ve İBB İmar Komisyonu ile görüşerek birçok mahallenin imar sorununu çözüme kavuşturduk. Geçtiğimiz günlerde İmar İskan Konutlarında hak sahiplerine müjdeyi vererek ilk kazma vuruldu” dedi.

Başkan Erdem, “Bugün Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı sayın Sezayi Köse’yi makamında ziyaret ederek Ataşehir’deki TOKİ plan alanı içerisinde kalan mülkiyetlerin imar durumlarının çözümünü görüştük. Barbaros Mahallesindeki genel sıkıntıların çözüme kavuşması için söz aldık. Sezayi beye olumlu yaklaşımları için teşekkür ederim. “İnsanı yaşat ki; Devlet yaşasın”.

Biz milletimizin derdiyle dertlenen bir liderin, bir anlayışın temsilcileriyiz. Hangi siyasi görüşü olursa olsun tüm Ataşehirlilerin sorunlarıyla ilgileneceğimizin sözünü verdik” diye konuştu.

selyus