İsmail Erdem, Battal İlgezdi’ye cevap vermekte gecikmedi!

Sancaktepe Belediye Başkanı ve AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Erdem, Barbaros mahallesinde Ataşehirlilerle buluştu. Kendisine sataşan CHP adayı Battal İlgezdi’ye de cevap vermekte gecikmeyen İsmail Erdem, “Mahallelerin ihmal edildiğini adamların kafasının başka yerlerde başka işlerde olduğunu söyledi… Hizmetten mahrum edilen mahallelileri dertleri ve sorunlarıyla başa bırakmışlar. Her hangi bir sorumluluk almadan 10 yıllarını doldurmuşlar.

Yenisahra ve Barbaros mahalleleri 10 yıl önce bıraktığımız gibi duruyor. Hatta daha geri gitti. 20 yıl önce ara sokaklarda büyükşehre döktürdüğümüz asfaltlar hala duruyor. Geçmişte Kadıköy Belediyesi buralarda yoktu, E-5’in üzeri üvey evlattı, 10 Ataşehir Belediyesi oldu ve aynı ihmalkarlık devam ediyor. Peki bu bölgede oturan insanlar Türkiye Cumhuriyet vatandaşları değil mi? Tabi ki hepimiz vatandaşız. Anamızın ak sütü gibi hizmetlerden yararlanmak hakkımız değil mi? Evet hakkımız” diye konuştu.

“VAKİT ATAŞEHİR İÇİN HİZMET VAKTİ”

AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Erdem, “Ataşehir’i gönül belediyeciliği ile buluşturacak, şehir estetiği, kimliği ve ruhu olan geleceği bugünden planlanmış, her bir ferdinin hayat kalitesi ve yaşam standarttı yükseltilmiş bir Ataşehir’i birlikte inşa edeceğiz” dedi.

Sancaktepe’de 10 yıl boyunca yaptığı hizmetlerle adından söz ettiren Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Ataşehir Belediyesi’ne adaylığı açıklandığı günden beri çalışmalarını sürdürüyor.

Başkan İsmail Erdem son olarak sosyal medyadan seçim mesajı yayınladı. Vakit Ataşehir için hizmet vakti olduğunu söyleyen Erdem, “Değerli Ataşehirli hemşehirlilerim 1 Nisan itibariyle 34 yıl yaşadığım Ataşehir halkına hizmete talibim. İnanıyorum ki Ataşehir’i gönül belediyeciliği ile buluşturacak şehir estetiği kimliği ve ruhu olan geleceği bugünden planlanmış, her bir ferdinin hayat kalitesi ve yaşam standarttı yükseltilmiş bir Ataşehir’i birlikte inşa edeceğiz. Vakit Ataşehir için hizmet vakti. Yerel seçimlerin hem ilçemizde hem ülkemizde bir demokrasi şöleni havasında geçmesini ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

OSMAN BOYRAZ, İLGEZDİ’NİN TAPU SENEDİNİ OKUDU!

Daha sonra kürsüye gelen AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz, cep telefonuyla Battal İlgezdi’nin 10 yıl söz verdiği tapuların görüntülerini salondakileri gösterdi ve tapu senedini okudu ardından da İlgezdi’yi eleştirdi.

İlgezdi’nin her seçim döneminde vatandaşa imar sorununu çözeceğine dair söz verdiğini ama halkı kandırıp sözlerini tutmadığını, suçu da Büyükşehir Belediyesi’ne atarak her seferinde “Gördünüz mü, bana yaptırmıyorlar” diyerek halkı oyaladığını, çok sayıda CHPli Belediye olduğunu ama İlgezdi dışında hiçbir CHPli belediyenin bu sorunla karşılaşmadığını üzerine basa basa vurguladı.

Boyraz, “İsmail Erdem Sancaktepeyi modern bir ilçe haline getirmiş ve İstanbul’un gıptayla baktığı bir ilçe haline dönüştürmüştür Ataşehir neden öyle olmasın” diyerek konuşmasını tamamladı.

selyus