Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 21 Ağustos 2016

İsmail Erdem, “Büyük bir milletiz, terörü yeneceğiz”

Gaziantep’teki bombalı saldırıyı yapanlar için kahrolsunlar diyen Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, “Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar dilerim. Başımız sağolsun. İnanıyoruz, çünkü büyük bir milletiz, terörü yeneceğiz.”

Gaziantep şehir merkezinde Siirtli bir ailenin sokakta yaptığı kına gecesine bombalı saldırı düzenlendiği ve saldırıda 50 kişinin yaşamını yitirdiği o üzücü geceyle ilgili sosyal medya üzerinden bir açıklama yapan Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, “Gaziantep’te karanlık bir gece yaşandı. Terör acımasız vahşi yüzünü ortayere koydu. Kahrolsun tetikçi eller. Kahrolsun canavar beyinler. Millet olarak, devletimizle bütünleşerek bu şeytani planları bozmak zorundayız. Topyekûn terörün her rengine, istikameti nereden olursa olsun karşı durmak vatandaşlık görevimiz. Hiç bir zaman unutmayalım; İllegal terör örgütler dünyada şer odakları tarafından yalnız bırakılmazlar.

Onları yöneten bir üst akıl vardır. Oda dünyayı yöneten Siyonizm’dir. Bataklığı alt etmeden, sinekle mücadele zor olur. Dünya milletleri topyekûn ayağa kalkmalı, insanlık düşmanı bu ortak düşmana karşı birlikte karşı durmalı. Ama geç olabilir, gerçekleşecek olan şu, bu gün dünyaya hükmeden güçler öyle bir gün yaşayacaklar ki, ektiklerini biçecekler ve tüm insanlığın nefretiyle başbaşa kalacaklar. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar dilerim. Başımız sağolsun. İnanıyoruz, çünkü büyük bir milletiz, terörü yeneceğiz.” dedi. 

selyus