Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 23 Temmuz 2016

İsmail Erdem’den erdemli bir duruş

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, erdemli bir duruş sergileyerek partiler üstü bir ağabeylik duygusuyla ilçedeki siyasi parti ilçe başkanlarını bir araya getirip Sancaktepelilerle birlikte tüm Türkiye’ye Fetullahçi Terör Örgütü’ne karşı birlik beraberlik mesajı verdi.

Fetullahçı Terör Örgütü’nün 15 Temmuz akşamı gerçekleştirdiği darbe girişiminin ardından sokakları boş bırakmayan Sancaktepeliler ‘Milli İrade Nöbeti’ne devam ediyor. Darbe girişiminin ilk anlarından itibaren ilçede süreci çok iyi yürüten tecrübeli isim Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Samandıra Meydanı’nı dolduran binlerce Sancaktepeliye bu haşhaşilerin yıllardan bu yana nasıl tehlikeli ve acımasız olduklarını anlatıyor. Geçmişteki bir çok darbeyi bizzat yaşayan ve Milli Görüş inancıyla hep vatan hainlerine karşı dimdik duran Başkan Erdem, bu onurlu duruşunu daha da tecrübeli bir şekilde son olarak FETÖ/PDY askerlerine karşı arkasına 10 binlerce Sancaktepeliyi alarak duruyor. Partiler üstü bir ağabeylik duygusuyla AK Parti’lisini, CHP’lisini, MHP’lisini, BBP’lisini yanına alarak duruyor.

Sancaktepe’nin başarılı Belediye Başkanı İsmail Erdem, önceki gün Samandıra Meydanı’ndaki platforma; AK Parti Sancaktepe İlçe Başkanı Adil Kandemir, Cumhuriyet Halk Partisi Sancaktepe İlçe Başkanı Alper Yeğin, Milliyetçi Hareket Parti İlçe Başkanı Emrah Danacıoğlu, Sancaktepe Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Hasan Güngörmez ile birlikte çıkmasıyla meydanı dolduran binlerce vatandaş bu güzel tabloyu uzun süre alkışladı. 

Sancaktepeli siyasi partilerin ilçe başkanlarını aynı platformda buluşturarak tarihi bir girişime imza atan Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, “Vatan, Bayrak, Devlet, Demokrasi ve Milli İrade için, Sancaktepe’de siyasi parti ilçe başkanlarıyla birlikte demokrasi nöbetindeyiz. Söz konusu vatansa gerisi teferruat” dedi.

 

selyus