Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 25 Ağustos 2016

İsmail Erdem, “Esad, hesabın ağır olacak”

Sosyal medya hesabından çok set açıklamalar yapan tecrübeli siyaset adamı, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, “Ülkemize sınır komşumuz Suriye ile tarih ve kültür birliğimiz var. Ancak komşudan yıllardır acı çektik. Şimdi gelsin ağababaların kurtarsın seni. Tüm terör örgütlerini icad eden Siyonist güçler seni kurban seçmişlerdi Esad, hesabın ağır olacak”

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, ülkemizin güneyindeki sıcak gelişmeler üzerine önemli açıklamalar yaptı. Siyonsit güçlerin ağababalarını topa tutan Başkan Erdem, “ABD, İngiltere, İsrail elbette bu Siyonist insanlık düşmanı güçler bir gün ektiklerini biçecekler. Ama iş işten geçmiş olacak ve bedelini çok ağır ödeyecekler.” dedi.

Türkiye’de son günlerde yaşanan üzücü olaylar ve sınırımızdaki hareketlilik üzerine açıklamalar yapan Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Diyarbakır’da şehit olan Akıncıların yiğit çocuğu Onur Alkan kardeşimize ALLAH tan rahmet, aile efradına ve milletimize baş sağlığı dilerim.” diyerek konuşmasına başladı.

“TÜM TERÖR ÖRGÜTLERİNİ İCAD EDEN SİYONİST GÜÇLER SENİ KURBAN SEÇMİŞLERDİ ESAD, HESABIN AĞIR OLACAK”

Başkan Erdem, “Suriye’de yıllarca terörist başı korundu, desteklendi, beslendi. Bu düşmanlık ne içindi. İhaleyi ne amaçla almıştı Esad yönetimi ve tetikçi? PKK yetmedi, bir taşeronlukta İŞİD’le sabitlendi. Ülkemize sınır komşumuz Suriye ile tarih ve kültür birliğimiz var. Ancak komşudan yıllardır acı çektik. Şimdi gelsin ağababaların kurtarsın seni. Tüm terör örgütlerini icad eden Siyonist güçler seni kurban seçmişlerdi Esad, hesabın ağır olacak.

PKK ve İŞİD’i üzerimize salacaksın, güney sınırımızda İsrail modeli devletçik kuruluşuna müsaade edeceksin, TC. devleti buna kayıtsız mı kalacaktı? Elbette ki hayır. Hem de ‘KOCAMAN’ hayır. Kutluyoruz; başkomutanımızı ve Mehmetçiklerimizi. Bataklığı kurutmadan sivrisinekten kurtulamayız.” diye konuştu.

“GAZİANTEP’TE GÜNAHSIZ VATANDAŞLARIMIZ CANLARINDAN OLDU”

Belediye Başkanı İsmail Erdem, “TC Devleti, 15 Temmuz’a rağmen bu gün tüm dünyaya meydan okuyorsa, tarihi birikimini ve köklerini iyi derecede hatırladı. Kararlı tutum terör örgütü canileri, ürküttü ve ciddi anlamda korkuttu. Korkunun ecele faydası yok, ısrarla temizliğe devam.

Daha bugün askerlerimiz şehit oldular, Gaziantep’te günahsız vatandaşlarımız canlarından oldu. Bunun bedeli olacaktı ve de bugün intikamı alınıyor” şeklinde konuştu.

“ABD, İNGİLTERE, İSRAİL, YAPTIKLARININ BEDELİNİ AĞIR ÖDEYECEKLER”

Başkan Erdem, “Dünyada ‘ki illegal örgütlerin hamisi, fikir babası, besleyeni unutmayalım ki, son iki yüzyıldır mazlumların ahını alan, ABD, İngiltere, İsrail elbette bu Siyonist insanlık düşmanı güçler bir gün ektiklerini biçecekler. Ama iş işten geçmiş olacak ve bedelini çok ağır ödeyecekler.” dedi.

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, “Bizler TC. Vatandaşları olarak gelecek ten ümitliyiz. Çünkü hak ve adaletin tecellisini istiyoruz. Mahsun olalım gelecek bizim.” diyerek konuşmasını tamamladı. 

selyus