Ana Sayfa SPOR 25 Ağustos 2016

Sancaktepe’de sporun geleceği konuşuldu

İBB’den sonra en çok lisanslı sporcuyu bünyesinde bulunduran Türkiye’nin 2. belediyesi olan Sancaktepe Belediye Spor Kulübü Yönetim Kurulu toplantısı, Sancaktepe Belediye Başkanı ve Kulüp Onursal Başkanı İsmail Erdem’in katılımıyla gerçekleşti. Toplantıda Sancaktepe’de sporun geleceği konuşuldu. 

Sancaktepe Belediye Spor Kulübü’nun yoğun gündemle gerçekleştirdiği toplantıya Sancaktepe Belediye Başkanı ve Kulüp Onursal Başkanı İsmail Erdem’de katıldı. Sancaktepe Belediye Spor Kulübü Başkanı Mehmet Genç’in öncülüğünde 22 Ağustos Pazartesi günü Ortadağ Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen toplantıda sporda örnek ilçe olan Sancaktepe’nin gençlerine yönelik önemli kararlar alındı.

Ayrıca 2015-2016 ve 2016-2017 sezonu genel değerlendirmesinin görüşüldüğü toplantıda konuşan Belediye Başkanı İsmail Erdem, “Kulübümüz 14.434 Lisanslı sporcu sayısıyla Ülkemizde lisanslı sporcu sayısı bakımından ikinci sıradadır. Bizler sportif anlamda son dönemde tesisleşme ve altyapıda ciddi hamleler gerçekleştirdik. Hedefimiz inşallah 2020 Tokyo Olimpiyatları’nda Sancaktepe Belediye Spor Kulübü olarak ülkemizin bayrağını dalgalandırmaktır.” dedi.

Sancaktepe Belediye Spor Kulübü’nün ülke çapında marka olduğunu belirten Kulüp Başkanı Mehmet Genç, “2009 yılında 3. Lig’e “Merhaba” diyen kulübümüzün futbol takımı 2 defa Play-Off oynama başarısı göstermiş ve geçtiğimiz yılda son haftalara kadar Play-Off mücadelesinin içerisinde yer almıştır. Güreş’te geçtiğimiz yıl elde edilen Türkiye Süper Ligi Güreş Şampiyonluğu ve bu yıl kazanılan Türkiye Büyükler Serbest lig Güreş Şampiyonluğu, Ata sporumuza verdiğimiz değerin en büyük göstergesidir. Uzakdoğu sporlarında kazanılan ulusal ve uluslararası başarılar, diğer aktif branşlarda elde edilen dereceler ve 14.434 lisanslı sporcu sayımız ilçemizin bu anlamdaki potansiyelinin ispatıdır.” diye konuştu.

2016-2017 Sezonu futbol takımının tanıtımı ile devam eden toplantı yönetim kurulunun aile fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.

selyus