Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 2 Ocak 2019

İsmet Yıldırım, Başkan Can’ı ziyaret etti

AK Parti Ümraniye Belediye Başkan Adayı İsmet Yıldırım, yerel yönetimlerin ustası Hasan Can’ı makamında ziyaret etti. Ziyaret samimi ve dostane bir ortamda gerçekleşti.

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, geçtiğimiz Cumartesi günü, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından, 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimlerinde AK Parti’nin Ümraniye Belediye Başkan Adayı olarak açıkladığı İsmet Yıldırım’ı makamında ağırladı.

Başkan Hasan Can, kendisinin 3. dönemi bitmesi hasebiyle aday olmadığını beyan ederek, yeni aday İsmet Yıldırım’a başarı dilek temennisi ve tebriklerini iletti.

Gerçekleşen ziyarette Başkan Hasan Can, AK Parti Ümraniye Belediye Başkan Adayı İsmet Yıldırım’a Ümraniye Belediyesinin çalışmaları hakkında bilgi vererek 15 yıldır yapılan projeleri ve hizmetleri anlattı. Daha sonra 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Ziyarette AK Parti Ümraniye Belediye Başkan Adayı İsmet Yıldırım’ın yanı sıra; AK Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu, AK Parti Ümraniye İlçe Başkan Yardımcısı Muharrem Balık ve Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları hazır bulundu.

selyus