Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 27 Mart 2015

İstanbul, AK Parti ışığının yandığı şehirdir

AK Parti İstanbul İl Başkanı Dr. Selim Temurci, “Biz Sultanbeyli’den kesinlikle daha yüksek bir oy bekliyoruz. Çünkü bütün yarış İstanbul üzerinden yapılıyor. Çünkü İstanbul AK Parti ışığının yandığı şehirdir. Bu ışığın en güçlü yandığı ilçelerden biri de Sultanbeyli’dir. Çünkü biz İstanbul’uz ve bizim teşkilatlarımıza bu yakışır.”

Sultanbeyli teşkilatının yoğun katılımı ve coşkusuyla gerçekleşen danışma meclisine AK Parti İstanbul İl Başkanı Dr. Selim Temurci, İstanbul Milletvekili Metin Külünk, , Sultanbeyli İlçe Başkanı Ali Sevinç, Sultanbeyli Belediye Başkanım Hüseyin Keskin, İl Yönetim Kurulu Üyesi Habil Yazıcı ve her kademeden çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.

İlçe Başkanı Ali Sevinç’in konuşmasıyla başlayan toplantıda, Sultanbeyli İlçe Başkanlığı ile son yıllarda yaptığı büyük proje ve hizmetlerle ilçenin çehresini değiştiren Sultanbeyli Belediyesinin çalışmalarının anlatıldığı sinevizyon gösterimlerinin ardından, mahalle başkanları söz alarak ilçedeki gelişmeler, teşkilat çalışmaları ve siyasi gündem ile ilgili değerlendirmelerde bulundular.

AK PARTİ MİLLETİ ESAS ALIR

Toplantıda yaptığı konuşmada teşkilat çalışmalarının önemine işaret eden İl Başkanı Dr. Selim Temurci, “AK Parti milleti esas alır. Bizim iktidarlarımız sadece milletin sözüyle, desteğiyle hareket eder. Millet iradesinin üzerinde hiç güce itibar edilemez. Milletin desteği olmasaydı, teşkilat bu yapıp ettiklerimizi milletin ayağına götürmeseydi, kadın kollarımız ev ev dolaşmasaydı, gençlik kollarımız sevgisiyle seçmenin kalbine nüfuz etmeseydi, Kurucu Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye’nin ilk seçilmiş Cumhurbaşkanı olabilir miydi? Dolayısıyla eğer bu ülkede bir şey gerçekleşmişse, milletin desteğiyle ve teşkilatın gayretiyle olmuştur.” dedi.

İSTANBUL, AK PARTİ IŞIĞININ YANDIĞI ŞEHİRDİR

İl Başkanı sözlerine şöyle devam etti: “Sultanbeyli İstanbul’da AK Parti teşkilatlarının gururu olan bir ilçedir, seçimlerde %70 oyları görmüştür. Yapılan hizmetlerle değişip, güzelleşmiş güzide bir ilçemizdir. Bu tabloyla seçime gidiyoruz. Biz Sultanbeyli’den kesinlikle daha yüksek bir oy bekliyoruz. Çünkü bütün yarış İstanbul üzerinden yapılıyor. Çünkü İstanbul AK Parti ışığının yandığı şehirdir. Bu ışığın en güçlü yandığı ilçelerden biri de Sultanbeyli’dir. Çünkü biz İstanbul’uz ve bizim teşkilatlarımıza bu yakışır. İstanbullu olmanın onuru, Sultanbeyli olmanın onuru ve sorumluluğu vardır. Bu sorumluluğu kaldıracak yürek Sultanbeyli’de var. Ümmet ve mazlum coğrafyalar için, teşkilatlarımızdan final seçimi olan 7 Haziran’da yine başarı bekliyoruz.”

Etiketler:
selyus