Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 15 Ekim 2016

İstanbul Kadın Kolları, Başkan Çam ve yardımcılarını ağırladı

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Selva Çam, Başkan Yardımcıları ile birlikte İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Av. Şeyma Döğücü, İl Kadın Kolları Başkan Yardımcıları ve 39 İlçe Kadın Kolları Başkanlarıyla bir toplantı düzenledi.

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Selva Çam, Başkan Yardımcıları ile birlikte İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Av. Şeyma Döğücü, İl Kadın Kolları Başkan Yardımcıları ve 39 İlçe Kadın Kolları Başkanlarıyla bir toplantı düzenledi. İstanbul İl Başkanlığında gerçekleşen toplantıda Türkiye’nin iç ve dış siyasetteki durumu hakkında bilgi aktaran Başkan Çam, Kadınların AK Parti’de etkili ve saygın bir yeri olduğunu dile getirdi. Başkan Çam, İstanbul İl Kadın Kollarının 1 milyon kadın üyeye ulaşmasından dolayı Başkan Döğücü ve ekibini tebrik etti.

Toplantıda İlçe Kadın Kolları Başkanları hem kendilerini tanıttı hem de görüşlerini dile getirdiler. Çok verimli geçen toplantının sonunda Başkan Lütfiye Selva Çam, İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Av. Şeyma Döğücü, İl Kadın Kolları Başkan Yardımcıları ve 39 İlçe Kadın Kolları Başkanlarına değerli görüşlerinden dolayı teşekkür etti.

selyus