Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 24 Şubat 2016

İstanbul Milletvekili Hurşit Yıldırım TBMM’de esti, gürledi

AK Parti İstanbul Milletvekili Av. Hurşit Yıldırım’dan anlamlı ve etkili bir açıklama geldi. Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu’nda bir konuşma yapan Yıldırım, HDP’li Milletvekillerinin akıllarını başlarına almalarını ve teröristlerin yanında olmamalarını ince bir anlatımla dile getirdi.

AK Parti İstanbul Milletvekili Av. Hurşit Yıldırım’dan ders niteliğinde bir açıklama geldi. Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)  Genel Kurulu’nda bir konuşma yapan Yıldırım, HDP’li Milletvekillerinin akıllarını başlarına almalarını ve teröristlerin yanında olmamalarını ince bir anlatımla dile getirdi. İstanbul Milletvekili Yıldırım, konuşmasının başında “Terörün ve teröristler verdiği hiçbir mesajı almıyor ve terörle verilen her türlü mesajı reddediyoruz” sözlerinin altını çizmek lazım.

“ÇUKURLARA, PUSULARA, BOMBALARA, ŞEHİRLERDEKİ TERÖRE DEĞİL DE, GÜVENLİK UYGULAMALARINA KARŞI ÇIKANLARIN BİR KEZ DAHA DÜŞÜNMESİNİN VAKTİ GELDİ”

TBMM Genel Kurulu’nda anlamlı ve mesaj niteliğinde bir konuşma yapan AK Parti İstanbul Milletvekili Av. Hurşit Yıldırım, “Terör savunmasız ve masum insanları hedef alarak toplumda panik ve korkutma çabaları ile milletimizin birliktelik ve moralini bozmak istiyor. Terörün ve teröristler verdiği hiçbir mesajı almıyor ve terörle verilen her türlü mesajı reddediyoruz. Terör saldırısına rağmen milli iradenin merkezi olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) çalışmaları sürdürmesini de taktirle karşılıyorum. Çukurlara, pusulara, bombalara, şehirlerdeki teröre değil de, güvenlik uygulamalarına karşı çıkanların bir kez daha düşünmesinin vaktinin geldiğini, ülkesinin ve milletinin yanında yer alması gerektiğini düşünüyorum. Her unsuruyla bir bütün olan bu millet asla birlikte yaşamaktan vazgeçmeyecektir” dedi.      

selyus