Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 24 Şubat 2016

Kadıköy Belediyesi’ne yargı tokadı..!!

Kadıköy Belediyesi, “Kadıköy Belediyesi Bingöl’e terörist yetiştirme evi mi yapıyor?” başlıklı haberden dolayı sitemizin Genel Yayın Yönetmeni Hüseyin Adil Yelkenci hakkında yaptığı suç duyurusunda havasını aldı. Haberi inceleyen Yargı, Yelkenci’nin yaptığı haberinde haklı olduğuna dair karar verdi.

Kadıköy Belediyesi, İstanbul Takipte Haber Sitemizin Genel Yayın Yönetmeni Hüseyin Adil Yelkenci hakkında “Kadıköy Belediyesi Bingöl’e terörist yetiştirme evi mi yapıyor?” başlıklı haberinden dolayı suç duyurusunda bulunmuştu. Türkiye Cumhuriyeti İstanbul Anadolu Cumhuriyet Savcılığı, Hüseyin Adil Yelkenci hakkında herhangi bir soruşturmaya yer olmadığına dair karar vererek haklılığını teslim etti.

“İLERKİ SÜREÇTE TOKADIM ÇOK DAHA AĞIR OLUR, ALTINDAN KALKAMAZSINIZ..!!”

Konuyla ilgi kısa bir açıklama yapan İstanbul Takipte Haber Sitemizin Genel Yayın Yönetmeni Hüseyin Adil Yelkenci, “Eyyy Kadıköy Belediyesi; ne oldu?, Yargı bu fakiri haklı buldu ve sizde havanızı aldınız! Şimdi size sormak istiyorum: sizin eleştiriye hiç tahammülünüz yok mu? Kadıköy Belediyesi’nin basın dünyasına, hele hele yerel basına saygısı bu mu? Beni bir sinek gibi gördünüz, ama unutmayın sinek mide bulandırır! Doğru belki bu fakir için eti budu nedir diye düşüne bilirsiniz, ama sizin aklınızın almadığı görünmeyen gücü var! Bundan sonra akıllı olun ve benimle uğraşmaya kalkmayın. Önümüzdeki süreçte tokadım çok daha ağır olur, altından kalkamazsınız..!!” dedi.

YARGI AÇIKLAMASI

Cumhuriyet Savcılığı, soruşturma sonucunda belirttiği üzere Hüseyin Adil Yelkenci’nin haberinde bir şey yoktur, yapılan haberde herhangi bir suç işlememiştir sonucuna vardı. Savcı’nın kararında; “Şikayete konu haberin bu kapsamda yapılan incelemesinde halkın bir kesimine yönelik bir haber olmayıp, belediyenin bir faaliyetine yönelik haber olduğu, açık ve yakın bir tehlikenin de söz konusu olmadığı, bu haliyle atılı suçun unsurlarının oluşmadığı açıktır.”

selyus