Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 1 Nisan 2019

İstanbul seçimlerinde önemli gelişme!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçim sonuçlarının açıklanması biraz daha sürecek gibi… AK Parti yetkilileri, bir çok sandık tutanaklarında yapılan usulsüzlüğü tespit ederek ilçe ve İl Seçim Kurulu’na itiraz etti.

Ayrıca geçersiz sayılan 319.000 bin oya da itiraz etti. Bu geçersiz oylar yeniden inceleniyor. Bu itirazlar neticesinde Esenyurt’da 17 bin, Beykoz da ise 2.500 AK Parti oyu geçersiz sayılmış. İtirazlardan dolayı yapılan incelemelerde 24.900 olan fark 3500-4000 binlere kadar indiği, ilerleyen saatlerde AK Parti’nin farkı kapatarak öne geçeceği ifade ediliyor…

İtiraz edilen sandıklarda AK Parti’nin ağırlıklı olarak kazandığı ilçelerde tutanakların incelemesi sürüyor. AK Parti ve diğer parti yetkilileri, ilçe ve il seçim kurullarında itirazları yakından takip ediyor.

İstanbul Takipte Haber Sitesi’ne gelen bilgilere göre AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım’ın moralinin çok yüksek olduğu iletildi.

AK Parti yetkilileri, İstanbul teşkilatlarının sosyal medya hesaplarından hakaret içerikli paylaşımlar yapmamalarını rica ettiler.

Bizi takip etmeye devam edin, birkaç saat içinde beklediğiniz haberi almış olursunuz!

selyus