Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 11 Nisan 2015

İstanbul tamam inşallah

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı, İl SKM Başkanı Ahmet Cin’in öncülüğü ve İl Başkanı Dr. Selim Temurci’ninevsahipliğinde 3 bölge milletvekili adayları için tanışma ve çalışma toplantısı düzenledi.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Dr. Selim Temurci’nin ev sahipliğinde gerçekleşen milletvekili adayları tanışma ve çalıışma toplantısına, Genel Başkan Yardımcıları Mustafa Şentop ve Mehmet Muş, AB Bakanı ve Başmüzakerecimiz Volkan Bozkır,  Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Kadir Topbaş, İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı İffet Polat, İstanbul Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkan Vekili Abubekir Taşyürek, İstanbul İl Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Ahmet Cin ve 3 bölge SKM Başkanları, milletvekilleri, eski il başkanı Aziz Babuşcu, İl Yürütme ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Başkanları, Belediye Başkanları ve İlçe SKM Başkanları katıldı.      

İSTANBUL TEŞKİLATI HER ANLAMDA SEÇİME HAZIR

7 Haziran akşamında Yeni Türkiye’ye en büyük desteği İstanbul’dan vermek adına bir başlangıç yapıldığını ifade eden İl Başkanı Dr. Selim Temurci, “Yeni Türkiye’nin inşası açısından 7 Haziran seçimlerinin önemini ifade etmemiz gerekir. Bu seçimleri, Türkiye’nin 2023 hedefini, 2053 ve 2071 vizyonunu hazırlayacak bir seçim olarak görüyoruz. Siyasi tarihimizin en önemli seçimine giderken karşımızda kirli bir ittifak var. Rüyalarımızda bir arada görsek inanmayacağımız kesimler AK Parti’ye karşı şer ittifakı yapmış durumdalar. Böyle bir ortamda seçime giderken İstanbul İl Başkanlığı olarak sizler için, çalışmalarımızın başarısı için seçim süreci tamamlana kadar ne gerekiyorsa planladık. Şunu bilmenizi isterim ki; İstanbul teşkilatı her anlamda seçime hazır.”

“YOĞUN BİR ÇALIŞMA PLANI HAZIRLADIK”

İl Başkanı Temurci, “7 Haziran’a kadar uykuyu kendimize haram kıldık. Her gün için planlar yapıldı. İstanbul’un seçmenine, onların gönüllerine dokunabilmeniz için yoğun bir çalışma planı hazırladık. İstanbul’un 39 ilçesinde giydirilmiş, donatılmış ilçe koordinasyon merkezlerimiz hazır. Bizim İstanbul’da %55 oy oranı ve 1071 seçim irtibat bürosu hedefimiz var. İstanbul’un her mahallesine bir seçim irtibat bürosu açmalıyız. Bugün itibariyle 825 noktada açıldı. Teknolojinin tüm imkanlarını kullanıyoruz. Var gücümüzle, milletvekili adaylarımızla birlikte çalışarak 7 Haziran gecesinde elde edeceğimiz başarı hepimizin başarısı olacaktır.”

“YİNE YÜZÜMÜZ AK ÇIKACAĞIZ”

7 Haziran seçimlerinin, Türkiye’nin kaderinin masaya yatırıldığı bir seçim olduğunun altını çizen İBB Başkanı Kadir Topbaş, konuşmasında şu hususlara dikkat çekti: “Türk siyasetinin nabzının tutulduğu bir kentte, büyük bir sorumluluk kuşanarak sizlerle birlikte siyaset yapmaktayız. 7 Haziran seçimleri Türkiye’nin kaderinin masaya yatırıldığı bir seçimdir. Milletimizin desteğiyle bundan önceki seçimlerde olduğu gibi, İstanbul teşkilatımız başarılı olacak ve AK Parti zafer kazanacaktır. AK Parti yerel hizmet anlayışıyla gönülleri fethederek girdiği bütün seçimlerden başarıyla çıkmayı bilmiştir. İnanıyorum ki; İstanbul’un üç bölgesinde de teşkilatımızın ve adaylarımızın gayretleri ve kadirşinas milletimizin de desteğiyle yine yüzümüz ak çıkacağız.”

Seçim çalışmaları boyunca kullanılacak olan SKM 2015 programının sunum eşliğinde anlatıldığı toplantı, İl Başkanı Dr. Selim Temurci’nin kapanış konuşmasıyla sona erdi.

Etiketler:
selyus