Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 23 Temmuz 2021

İSTANBUL’DA ANLAMLI BAYRAMLAŞMA

İSTANBUL TAKİPTE HABER SİTESİ

İstanbul’da Kurban Bayramı tüm güzellikleriyle yaşanmaya devam ediyor. Bayramda İstanbul’daki en dikkat çekici programlardan birisi ise siyasi parti il başkanlarının bayramlaşması oldu.

Gelecek Partisi İstanbul İl Başkanlığı’nın ev sahipliği yaptığı İl Başkanları Bayramlaşma programında siyaseten çok anlamlı bir fotoğraf verildi.

Ev sahibi olan Gelecek Partisi İstanbul İl Başkanı Avukat İsa Mesih Şahin, bayramlaşma programının açılış konuşmasında il başkanlarının bayramlarını tebrik ederek, katılım nedeniyle mevkidaşlarına teşekkür etti.
Programda yaptığı teşekkür konuşmasında Şahin; “Biz siyasi farklılıklarımızı demokrasinin zenginliği olarak yaşamaya devam edeceğiz ama bayram gibi ortak değerlerimizi de bir arada yaşamayı becerebilmeliyiz. Bu bayramlaşma ile bütün İstanbul’a hatta tüm Türkiye’ye çok anlamlı bir fotoğraf veriyoruz. Temennimiz bu güzel birlikteliklerin devam ettirilmesi” dedi.

İsa Mesih Şahin’in teşekkür konuşmasıyla sona eren programa; AK Parti İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, İYİ Parti İl Başkanı, S. Buğra Kavuncu, Saadet Partisi İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı, Demokratik Sol Parti İl Başkanı Çiğdem Mercan, Deva Partisi İl Başkanı Erhan Erol, HÜDAPAR İl Başkanı İsa Güvendik, Türkiye Değişim Partisi İl Başkanı Yusuf Polat, Bağımsız Türkiye Partisi İl Başkanı Fuat Şengül katıldılar.

selyus